Siguranța Pacientului

BUCURESTI - 14 martie 2012

Comunicat tip General in Sanatate, Social, Stiinta / Cercetare

reprezintă una din temele notabile care vor fi dezbătute anul acesta la evenimentele SRATI 2012, organizate în perioada 16 - 20 mai, în incinta Centrului Internațional de Conferințe Sinaia.
Dând expresie unui profesionalism consistent, evenimentele SRATI 2012 își propun să trateze domeniul ATI dintr-o perspectivă concretă și pragmatică, atribuind un demers extins de analiză următoarelor teme:

Sepsisul și antibioterapia corectă, Simularea în anestezie, Probleme de hemostază și transfuzie, Anestezie în obstretică, Anestezie pediatrică, Monitorizare hemodinamică, Insuficiența respiratorie, Calea aeriană dificilă, Probleme de etică în terapie intensivă.

În paralel cu lucrările ştiinţifice, se va desfăşura Cursul de pregătire a examenului EDA (European Diploma in Anesthesiology), resursă fundamentală și suport incontestabil pentru creșterea nivelului de pregătire a medicilor rezidenţi pentru obținerea Diplomei Europene în Anestezie-Terapie Intensivă. La finalul Cursului va avea loc un test de evaluare, fiecare participant primind un certificat de atestare a participării la Curs.

Evenimentele SRATI 2012 se consacră realizării unui program ştiinţific de excepţie care nu ar fi posibil fără participarea celor mai prestigioase companii medicale, parteneri de nădejde în activitatea ştiinţifică şi medicală. Prezentarea celor mai noi progrese farmacologice şi tehnologice din domeniu reprezintă oportunitatea ideală pentru promovarea realizărilor, pentru comunicare şi iniţiere de proiecte de colaborare interesante, care să deschidă noi orizonturi și să se constituie, astfel, într-un propulsor spre un viitor mai bun.

Premii Congres

Fiind dedicată și susținând interesele membrilor săi pe diverse planuri, Societatea Română de Anestezie şi Terapie Intensivă - S.R.A.T.I. va premia în cadrul evenimentelor SRATI,  cele mai reuşite comunicări orale şi cel mai reușit e-Poster. Pentru a intra în posesia premiilor, participanţii au obligaţia de a publica lucrările în revista Jurnalului Român de Anestezie şi Terapie Intensivă.

2.000 LEI     Premiul pentru cel mai reușit e-Poster

3.000 LEI     Premiul “Prof. Dr. Șerban Marinescu” - pentru cea mai reuşită Comunicare Orală

2.000 LEI     Premiul II - Comunicare Orală

1.500 LEI     Premiul III - Comunicare Orală

Acreditarea jurnaliștilor:

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai noi informații privind evenimentele SRATI 2012, jurnaliștii sunt invitați să completeze Formularul de acreditare pus la dispoziţie în format .pdf pe site-ul Congresului (secțiunea Biroul Presă).

După primirea Formularului de acreditare completat, semnat şi ştampilat la numărul de fax 021-212-27-02 sau e-mail media@sraticongres.ro, veţi fi contactaţi pentru confirmarea acreditării Dumneavoastră.

Vă invităm să vizitaţi website-ul oficial al Congresului www.sraticongres.ro

Despre RALCOM EXHIBITIONS SRL

Ralcom Exhibitions este specializata in organizarea de expozitii, congrese, conventii, seminarii si cursuri de instruire, asigurand toate serviciile de organizare si facilitatile generale si tehnice aferente acestui tip de evenimente.Pe langa acestea, compania noastra ofera si servicii dedicate evenimentelor de firma, respectiv: lansare de produse, decernari de premii, forumuri, promovare de produse si imagine de firma. Prin experienta acumulata in asigurarea de consultanta si servicii in domeniul relatiilor publice, Ralcom Exhibitions este pregatita sa acorde consiliere in adaptarea evenimentului la necesitatile clientului si in concordanta cu bugetul dat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralcom-exhibitions-srl/sigurana-pacientului