101 JUCARII – NE INTALNIM LA COMIC-CON!

Targoviste - 28 martie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Am spus si repetam mereu: nu suntem doar un magazin online de jucarii ! Si cea mai buna dovada pentru afirmatia noastra este ca ne veti gasi la Comic-Con!. Noi va asteptam acolo! Nu online, ci in mod real si concret!

Da viata eroilor tai

Da viata eroilor tai!

www.101jucarii.ro

Bine ne-am regasit! Cei care ne urmaresc in mod regulat comentariile, postarile de pe blog sau noutatile din pagina noastra de Facebook – si ne face o deosebita placere sa constatam ca numarul prietenilor  nostri creste – vor constata probabil o mica deosebire in titlul acestui comunicat. Mica, dar esentiala! Pentru ca astazi nu dorim sa vorbim doar despre www. 101jucarii .ro, ci si despre 101 Jucarii! Astazi ne bucuram sa va anuntam ca vom avea o participare la un eveniment cat se poatre de real si de concret, unde putem sa ne intalnim cu totii in carne si oase! Iar prilejul acestei intalniri il constituie East European Comic-Con!

Nu suntem la prima participare de acest gen. Mai mult, incercam sa profitam de fiecare ocazie importanta pentru a ne putea intalni amicii si de a largi si consolida comunitatea noastra, a iubitorilor de jucarii si action figures . Ne amintim cu mare placere de showul de la Sala Polivalenta din primavara anului 2011. Atmosfera extraordinara creata de participantii la Wrestlemania Revenge Tour, exuberanta si intensele momente de emotie traite de micii fani WWE care au venit impreuna cu noi ne-au determinat sa incercam sa repetam aceste intalniri, spre bucuria tuturor.

De data aceasta este vorba despre un eveniment mai „pasnic”, dar nu mai putin spectaculos. East European Comic-Con (pe scurt, Comic-Con sau EECC) – ce va avea loc in Bucuresti, la Palatul National al Copiilor in perioada 30-31 martie – este prima conventie de acest gen desfasurata in Romania. Asa cum ii spune si numele, EECC isi propune sa adune la un loc cati mai multi iubitori ai personajelor si eroilor fantastici creati de comicsuri, filme, jocuri video...si nu numai. In cadrul celor 2 zile vor avea loc numeroase eventuri pline de surprize, fun si suspans. Mai mult, vor fi prezenti, in calitate de invitati speciali, actori care au incarnat extraordinare personaje din The Lord of The Rings si Game of the Thrones, 2 filme exceptionale! Cum am putea oare sa lipsim de la asa ceva?

Dar 101 Jucarii nu merge la Comic-Con doar pentru a face un simplu act de prezenta! Ne-am pregatit cum se cuvine si veti putea constata asta gasindu-ne printre expozanti, la categoria Comics & More (http://comic-con.ro/areas/exhibitors/). Ne-am pregatit in concordanta cu tematica acestui eveniment si ne-am pregatit sa va facem multe surprize! Ne-am pregatit cu tot ce inseamna Marvel Universe si Marvel SelectAvengersSpiderman, Hulk, Iron Man (stiti ca partea a treia a filmului va avea premiera luna viitoare in Romania, nu?) si multi altii. Bineinteles ca ne vor insoti si reprezentantii de seama         DC Universe, cum sunt Batman si Green Lantern, printre cei mai celebri si urmariti din lumea comicsurilor. Nu ii uitam nici pe fanii Assassins’Creed, Halo, Star Wars sau Predator. Si cum Comic-Con are o sectiune intitulata Japanese Wing, alaturi de noi vor fi si personaje create de manga anime japoneze, care incep sa cucereasca tot mai mult teren si in Romania: Naruto, Bleach, Death Note, unii eroi ai comicsurilor japoneze aparand intr-un nou concept, acela al liniei de figurine tip Figma. Tot din Japonia  apare si Sonic, care si-a castigat dreptul de a fi imaginea logo-ului expozitiei Game On 2.0 – una din marile expozitii mondiale de jocuri video - deschisa recent la Toronto, Canada.

In primul rand insa, 101 Jucarii vine la Comic-Con pentru prieteni! Ne dorim sa ne reintalnim, sau, pe altii sa ii vedem in realitate pentru prima oara. E si un bun prilej pentru a lega noi prietenii, pentru ca suntem foarte multi cei care iubesc si au favoriti printre personajele fantastice. Cum e firesc, o astfel de intalnire nu se poate lasa fara bucurii si surprize din partea noastra. De aceea suntem gata pregatiti cu cate un cadou pentru fiecare dintre cei cu care dialogam pe pagina noastra de Facebook. Asa ca nu ramane decat sa va uitati dupa bannerul www.101jucarii.ro si sa ne gasiti standul, unde va asteptam cu nerabdare si cu drag!

Deci....ne vedem la Comic-Con, nu-i asa? :)

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/101-jucarii-ne-intalnim-la-comic-con