101figurine.ro - magazinul dedicat colectionarilor

Targoviste - 3 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Media / Publicitate, Internet

101figurine si 101jucarii , magazine online de jucarii pentru copii (mai mici si mai mari) dar si pentru adolescenti si oameni maturi care au aceeasi pasiune: colectioneaza figurine cu personajele preferate din filme, seriale TV, jocuri video, manga-anime, reviste comics. Jucarii, figurine, statuete, action figures & collectables, premium format figures.

www.101figurine.ro

101figurine - action figures & collectables

www.101figurine.ro

„Alaturi de un gand bun de primavara pe care il adresam tutuor cititorilor nostri, avem bucuria sa anuntam lansarea noului site www.101figurine.ro - Action Figures & Collectables, al doilea magazin online din portofoliul nostru, alaturi de www.101jucarii.ro. Si va invitam calduros sa...indrazniti sa intrati si sa ne vizitati!”

Astfel suna headline-ul comunicatului din data de 12 martie 2014, in care anuntam inaugurarea noului nostru magazin online si explicam motivele care au dus la aceasta noua aparitie. Asadar, nu este o noutate absoluta. Dar nu este nici o.... „ciorba reincalzita”, pentru ca multe s-au schimbat in acesti aproape 3 ani.

101figurine – asa cum se cheama in real life, atunci cand participam la diverse evenimente – sau www.101figurine.ro – numele sub care este gasit in lumea virtuala, in spatiul online al Internetului – si-a castigat intre timp o identitate proprie. O identitate creata de noi, cei care suntem in background, dar o identitate la care a contribuit din plin si grupul de pasionati colectionari – in marea lor majoritate deveniti intre timp buni prieteni cu noi – care, prin sfaturi, sugestii, informatii si observatii ne-a ajutat sa patrundem mai adanc in aceasta fantastica lume a action-figures, statues, accesories & collectables.

De fapt, in mod sintetic, in acest fel poate fi definit 101figurine: o lume fantastica, populata cu personaje fantastice. O lume fantastica, in care gasim in momentul de fata 43 de categorii de personaje si peste 1000 de exponate - de la Alien, Assassin’s Creed, Avengers si Batman, trecand prin Iron Man, Game of Thrones, Pacific Rim  sau Predator si pana la Star Wars, Terminator  si The Walking Dead, de la eroii revistelor comics, filmelor, serialelor TV sau jocurilor video din DC Universe si Marvel Universe pana la fabuloasele personaje iesite din manga & animes japoneze. O lume fantastica, ce cuprinde 10 sectiuni tematice, printre care amintim exceptionalele ARTFX+ PVC Statues (usor asamblabile, executate la scara 1/10 din materiale de calitate superioara si superaccesorizate) sau action-figures PLAY ARTS KAI, cu peste 25 de articulatii, superpozabile si cu o multitudine de accesorii - in principal arme si elemente interschimbabile ale corpului, toate acestea oferind un plus de realism si dinamism. O lume fantastica, din care nu au cum sa lipseasca numeroasele si diversificatele accesorii separate, artworks sau art books. O lume fantastica, populata doar cu exponate originale, executate si licentiate de catre cei mai renumiti producatori din Statele Unite, Japonia si Europa. O lume fantastica, aflata intr-o continua miscare, transformare si crestere!

101figurine si 101jucarii nu sunt doar simple magazine online. Actionand impreuna sau separat, in functie de tematica, avem la activ numeroase participari live la evenimente devenite deja consacrate, cum ar fi East European Comic-Con (EECC) si Nijikon de la Bucuresti - cu ultima sa editie desfasurata doar cu putine zile in urma – sau Nuremberg Toy Fair, cel mai mare targ de profil din lume. De asemenea, in mediul online, organizam campanii regulate de promotii si reduceri, numeroase concursuri si aniversari tematice, incercand sa tinem pasul, sa informam si sa replicam - in masura posibilitatilor – cu evenimente de profil cu impact global. Cei care ne-au vizitat de curand au putut sa se bucure de „reducerile de groaza” ce au avut loc cu ocazia Halloween si cu totii asteptam cu nerabdare numeroasele surprize ce acompaniaza Black Friday.

Pe langa toate acestea, concomitent incercam sa largim comunitatea prietenilor nostri, pastrand, multiplicand si diversificand canalele de comunicare sau facilitand contacte cat mai numeroase intre colectionari si..... viitori colectionari. Dovada stau in acest sens postarile de pe blogul site-ului nostru – cu informatii si anunturi, cronici ale evenimentelor, prezentari si recenzii de figurine si collectables - articolele si colaborarea cu FILM Geek (revista dedicata supereroilor benzilor desenate, jocurilor video, filmelor, serialelor si altor geek stuff), canalul propriu de YouTube si – poate cel mai important si rapid mijloc de informare si comunicare – pagina de Facebook https://www.facebook.com/101figurine. Stay tuned! :)

Asadar, o multime de lucruri s-au schimbat de la postarea comunicatului amintit mai sus. 101figurine a devenit –  si afirmam acestea cu toata certitudinea – mai mare, mai complex si mai bun din punct de vedere calitativ. Este un trend pe care ne straduim sa il urmam si in viitor. Un singur lucru nu s-a schimbat insa din acel moment, martie 2014: caldura cu care va invitam „sa...indrazniti sa intrati si sa ne vizitati!”

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!
Magazilul online www.101figurine.ro - magazin pentru colectionarii de figurine, statuete, premium format figure.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/101figurine-ro-magazinul-dedicat-colectionarilor