Black Friday, Reduceri Serioase!

Targoviste - 14 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social, Internet

Surprize? Reduceri? Pe toate acestea vi le va identifica liliacul cel negru pe www. 101jucarii .ro si www. 101figurine .ro intre 15 si 25 noiembrie, perioada campaniei Black Friday . Pentru ca de Black Friday avem Reduceri Serioase!

Black friday, Reduceri Serioase!

Black friday, Reduceri Serioase!

 Black Friday, Reduceri Serioase! 

www.101figurine.ro

Veti vedea acest slogan pe bannerele si pe toate materialele promotionale pe care le vom avea de-a lungul campaniei Black Friday. Deci, reduceri serioase! Dar cand? Unde? Cum? In ce fel? Care? Vom incerca sa lamurim toate acestea in randurile de mai jos.

Nu aniversam pentru prima data Black Friday si nici nu suntem la prima campanie de acest fel. De-a lungul timpului am scris si am explicat ce inseamna aceasta zi-fenomen al shoppingului si am avut numeroase (si serioase!) reduceri la o multime dintre jucariile si figurinele prezente pe www.101jucarii.ro respectiv action figures & collectables pe www.101figurine.ro

Haideti sa luam lucrurile in ordine. Cand? Aici a fost cea mai mare problema in a ne decide. In mod oficial, in Statele Unite (de unde altfel putea sa provina o astfel de sarbatoare?) anul acesta Black Friday se aniverseaza in 25 noiembrie, adica in prima zi de vineri (Friday) de dupa Thanksgiving, continuand astfel perioada de multumire si recunostiinta inaugurata de catre primii colonisti americani. Asta se inatmpla insa in SUA, pentru ca la noi (dar si in alte parti, cum ar fi China si in alte tari din Extremul Orient, unde exista 11.11 – Global Shopping Festival), lucrurile stau diferit. Unele firme din Romania au devansat Black Friday cu cel putin 3 saptamani. Altii.....fac altele. Recunoastem ca in mod arbitrar – anul acesta vom derula campania de reduceri (serioase!) in perioada 15-25 noiembrie, sperand in felul acesta sa multumim cat mai multi.

Ce jucarii , figurine, accesorii, collectables vor intra in campanaie si vor fi (serios!) reduse? Pe toate o sa vi le arate....liliacul cel negru! Nu, nu este o referire mascata la Batman sau la alt erou fantastic, ci este semnul de identificare al produselor care fac „tinta” reducerilor noastre de Black Friday. Cei care ne-au vizitat si ne viziteaza stiu foarte bine ca folosim etichetele colorate atasate la fotografiile exponatelor pentru a anunta noutati, reduceri sau a comunica scurte informatii. Acum a sosit randul lui The (Black) Bat ca sa anunte de The (New) Black Friday! Liliacul cel negru va atarna pe aproximativ 20% dintre produsele noastre dar procentele de reduceri pot depasi cu mult 20%! Toate acestea inseamna reduceri (foarte!) serioase, nu-i asa?

Ar fi absurd sa insiram in mod amanuntit a cincea parte, adica aproximativ 200 din cele peste 1000 de jucarii si figurine de pe cele doua site-uri, parte care va sarbatori anul acesta Black Friday. Asadar, aici doar cateva repere de categorii. Wrestling si Star Wars vor fi printre cele mai innegrite de catre liliac pe www.101jucarii.ro, in timp ce www.101figurine.ro va avea printre protagonisti o mare parte a exponatelor de la Alien si exceptionalele action-figures Play Arts Kai, adevarate opere de arta superdetaliate, superpozabile si superarticulate (cu minim 25 de puncte de articulatie), cu standere personalizate si cu numeroase accesorii - in principal arme si elemente interschimbabile ale corpului. Toate acestea se constituie in sufieciente motive pentru a fi ravnite de catre majoritatea colectionarilor, dar nu numai. Noi le-am introdus printre reduceri pentru a completa festinul de Black Friday!

Si cum fiecare campanie a noastra vine insotita de (cel putin!) o surpriza, Black Friday din acest an nu face exceptie. Liliacul aducator de reduceri (serioase!) va zbura si se va „aseza” si pe exponatele noi si foarte noi

Alte surprize? Alte reduceri? Pe toate acestea vi le va identifica liliacul cel negru pe site-urile noastre intre 15 si 25 noiembrie, perioada campaniei Black Friday. Pentru ca de BLACK FRIDAY, REDUCERI SERIOASE! Pai nu? :)

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!
Magazinul online www.101figurine.ro - magazin dedicat colectionarilor de action figures & collectables!