Cu totii spre Comic-Con!

Targoviste - 5 mai 2014

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

East European Comic-Con 2013 a fost un mare succes. Comic-Con 2014 doreste sa depaseasca editia de anul trecut si sa incscrie aceasta manifestare in calendarul evenimentelor importante ale Europei de Est. Si exista toate premisele sa o faca. De aceasta data, avand drept cap de afis excelentul serial Game of Thrones (Urzeala tronurilor), prezent la Bucuresti prin actori si prin multe alte…surprize! 101 Jucarii si, in premiera, 101 Figurine vor fi si ele prezente, cu ultimele noutati cu tematica evenimentului si numeroase exponate in premiera pentru Romania. Haideti deci sa ne vedem in…Sala Tronului!

Cu totii spre Comic-Con!

East European Comic-Con 2013 a fost un mare succes. O spun miile de vizitatori  – procentajul celor tineri a fost mai mare, dar am intalnit toate categoriile de varsta – care au umplut Palatul Copiilor din Bucuresti. O spun participantii la concursul de costume – Cosplay – multi dintre ei adevarati veterani ai evenimentelor de acest fel. O dovedesc reflectarile din presa – audiovizuala, tiparita sau online – care a avut doar aprecieri pozitive. O spunem si noi, cei de la 101Jucarii, care ne-am bucurat de prilejul oferit de cele 3 zile intense pentru a ne reintalni prietenii vechi dar si de a ne face multi altii noi.

Comic-Con 2014 se anunta a fi si mai si. Si-a schimbat perioada de desfasurare, din luna martie in mai (9-11 mai), o perioada mai propice marilor evenimente. Si-a schimbat locatia – acum in Complexul Romexpo – dovedind prin aceasta o anvergura marita. Numarul invitatilor de renume a sporit, activitatile planificate sunt mai numeroase iar vizitatorii sunt asteptati intr-un numar mai mare. Totul ne indica faptul ca a doua editie East European Comic-Con - EECC 2014 doreste sa fie un eveniment de mare tinuta, la fel cum sunt cele de la San Diego (California, SUA) sau Londra, orase avand la activ multe editii organizate in anii precedenti.

Nu vom dezvalui aici surprizele pregatite de organizatori. Vor fi multe si vor fi, cu certitudine, de buna calitate. Tot ce dorim sa amintim acum este faptul ca in centrul acestor evenimente si activitati vom avea un…tron. Un tron de fier, realizat cu maiestrie, un simbol al puterii regale, al fortei si al gloriei eterne! Un tron al…tronurilor, ravnit de catre toate marile case regale, protagoniste ale extraordinarului serial HBO Urzeala Tronurilor – Game of Thrones, aflat la a patra serie si transmis in prezent si in Romania. Un serial drama-fantasy despre care se vorbeste doar la superlativ – atat din partea criticii, cat si a marelui public - pe toate meridianele globului si a carui piesa centrala, tronul original si in marime naturala, impreuna cu actorii din film invitati, constituie capul de afis al  Comic-Con 2014!

Chiar daca acesta ar fi singurul motiv, el este mai mult decat intemeiat pentru a ne indrepta spre Comic-Con. Si a va invita calduros pe toti sa o faceti. Noi, cei de la 101 Jucarii, insotiti de aceasta data si de catre 101 Figurine – aflat la prima sa iesire in lumea “reala” la un eveniment major – ne-am pregatit pe masura. Si ne-am pregatit in concordanta cu evenimentul principal al editiei din acest an al Comic-Con. Vom incerca sa onoram Game of Thrones in felul in care ne pricepem noi cel mai bine: cu action figures, statuete, T-shirts, postere si alte accesorii Game of Thrones. Toate acestea produse originale si toate acestea in premiera in Romania!

Pentru ca filmele si serialele in voga care ruleaza in prezent si au legatura cu tematica Comic-Con sunt numeroase, nu ne limitam doar la Game of Thrones. Avem vesti bune si pentru fanii The Walking Dead, Captain America, Pacific Rim, The Amazing Spider-man 2 sau Godzilla, ultimele doua fiind asteptate in premiera in zilele urmatoare si in cinematografele romanesti. SF, horror, drama, fantasy, action, super-eroi si super-aventuri, atat la Comic-Con, cat si prin figurinele, statuetele si accesoriile pe care 101 Jucarii si 101 Figurine le vor expune la standul propriu! Si chiar daca acest mare eveniment nu li se adrseaza in mod direct, nu ii putem uita nici pe mai micii nostrii prieteni, care, vor gasi expuse la noi personaje indragite sau eroii favoriti din desene animate, manga/anime sau alte filme si jocuri specifice varstei.

Comic-Con 2014 ofera numeroase premiere si numeroase surprize. La randul nostru, noutatile pe care le-am mentionat anterior vor fi disponibile in exclusivitate la standul nostru situat in Hala E1 (in spatele pavilionului central Romexpo), chiar in fata tronului din Game of Thrones. Deoarece ne gandim si la cei care doresc sa participe la Comic-Con, dar care, din diferite motive, nu o pot face, incercam sa le oferim tuturor un mic “premiu de consolare”: toate comenzile efectuate la www.101figurine.ro si www.101jucarii.ro pe durata desfasurarii  evenimentului, adica in perioada 9 – 11 mai, vor beneficia de transport gratuit.

Nu ne ramane acum decat sa ne pregatim pentru cele 3 zile mai mult decat interesante pe care ni le va oferi in acest weekend East European Comic-Con 2014, sa ne procuram din timp biletele, sa verificam ultimele noutati pe www.comic-con.ro, si apoi sa ne dam cu totii intalnire in….Sala Tronului! Noi va asteptam acolo! J

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/cu-totii-spre-comic-con