FINAL FRONTIER

Targoviste - 25 martie 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Internet

Live site

Impreuna cu organizatorii, noi – 101Figurine si www.101figurine.ro avem bucuria si placerea de a va invita la cea de a patra editie a Targului de Carte SF & Fantasy – Final Frontier. Acolo, eroii si personajele din carti, reviste si comics se vor prezenta – alaturi de alte surprize – in fata voastra! Pentru aceasta, va asteptam in perioada 28-29 martie, intre orele 10 si 19, la Nexus Gamers Club (B-dul Elisabeta nr.37) din Bucuresti!

101figurine vine la FF4!

Upsss. Sigur am scris bine? Se pare ca da, despre Final Frontier este vorba, desi tot imi vine in minte Final Fantasy. Si nici daca as fi scris Final Fantasy in titlu, nu ar fi fost o greseala majora, pentru ca „ultima frontiera” sau „frontiera finala” la care ne vom referi mai jos este de fapt Targul de Carte SF & Fantasy, a carei a patra editie va avea loc la Bucuresti, in perioada 28-29 martie, intre orele 10 si 19, la Nexus Gamers Club (B-dul Elisabeta nr.37, vis-a-vis de Hotel Cismigiu).

De ce se cheama Final Frontier? Nu sunt sigur, dar banuiesc. Probabil ca dupa titlul unui film din seria Star Trek, film considerat de catre iubitorii de science-fiction una dintre ...bibliile din acest domeniu atat de vast. Atat de vast incat final frontier – care defineste limita spatului extraterestru (outer space) pana unde se poate ajunge – este una mereu in miscare si mereu mai indepartata. De fapt, nu este o frontiera si sub nicio forma o ultima frontiera, pentru ca SF-ul, fantasy si – mai ales imaginatia noastra este una infinita si nu poate fi ingradita, nici macar de spatiul extraterestru!

De ce scriu acum despre Final Frontier si am incercat sa(-mi) explic ce inseamna mai exact acest concept? Asta este mai simplu.J Pentru ca la aceasta Final Frontier – a patra editie a targului de carte SF & Fantasy, dupa cum am mentionat – 101Figurine a fost invitata sa participe. O invitatie care desigur ca ne face placere si pe care o vom onora din toata inima noastra si a ...tuturor personajelor „incarnate” in exponatele noastre, personaje si figurine (dar si statuete, accesorii si alte suprize) pe care le veti putea intalni, admira si cunoaste mai bine la standul nostru de la Nexus Club, in perioada Targului.

Nu este prima participare la un eveniment „live”. Prietenii nostri si cei care ne citesc in mod constant articolele si postarile de pe blog sau de pe paginile de Facebook stiu ca iesim din lumea virtuala a Internetului ori de cate ori avem ocazia. Cu rezultate mai bune – www.101figurine.ro la editiile anterioare ale East European Comic-con (si suntem nerabdatori sa ne vedem si in mai, la urmatoarea editie!) sau Ice Comic-Con, evenimentele WWE de la Bucuresti – sau mai putin bune (www.101jucarii.ro la KIDEX 2014, despre care nu mai vrem sa ne aducem aminte...). Dar suntem convinsi inca de pe acum ca Final Frontier va intra in categoria celor reusite. Si de aceea ne-am pregatit si ne pregatim in continuare cum se cuvine.

De ce bookblog.ro – organizatorul principal al evenimentului – ne-a adresat calduroasa invitatie? Probabil ca majoritatea dintre voi stiu, sau macar intuiesc. Pentru ca „lumile” se intrepatrund. O mare parte dintre personajele noastre, din lumea figurinelor si a jucariilor s-au nascut din cartile si revistele universului SF & Fantasy. De la legendarul Beowulf pana la mega-epopeea A Song of Ice and Fire (cunoscuta si mai bine sub numele ecranizarii, Game  of Thrones) a lui George R R Martin, de la dragonii si creaturile din The Hobbit si The Lord of the Rings (scrise de J.R.R. Tolkien intre anii 1937 si 1954) pana la Aliens iesiti din nuvelele publicate de Bantam Books, din zecile de serii si editii comics ale DC – Batman, Superman sau Green Lantern, Marvel cu Spider-man, The Avengers, Thor, Captain America sau McFarlane Image (Spawn), din scurtele povestiri din seria Star Wars (pentru ca nu au fost doar filme), din toate acestea si din multe alte zeci si sute de carti, romane, povestiri, nuvele, manga si reviste cu benzi ilustrate au iesit mii, chiar zeci de mii de eroi si super-eroi, personaje, animale fantastice si creaturi monstruoase, roboti si razboinici, zei si demoni. Si toti acestia au luat forme si marimi diverse, s-au transformat in figurine sculptate in plastic sau rasini, in metale sau chiar materiale rare, au primit culoare, substanta, detalii si (super) articulatii prin diferite tehnologii, au fost inarmati, echipati si dotati cu accesorii la care doar lumea SF & Fantasy s-ar fi putut gandi. De aceea ne-a invitat Bookblog.ro, ca sa puteti vedea mai mult decat doar cu ochii mintii o parte dintre personajele cu care ati facut cunostiinta in paginile cartilor preferate!

Nu este Final Fantasy, jocul video la care ma gandeam initial, cand era sa scriu prostii in titlu. Este Final Frontier. Dar ca sa aflam cat de ... „ultima” este aceasta frontiera, noi – 101Figurine si www.101figurine.ro  - va invitam pe toti – cititori de SF & Fantasy, colectionari si pasionati de figurine si jucarii sau simplii curiosi de toate varstele – sa veniti la Nexus Club in 28-29 martie, ca sa o ...exploram impreuna!

Despre Ralmida Com SRL

Magazinul online www.101jucarii.ro - magazinul personajelor tale preferate!
Magazinul online www.101figurine.ro - action figures & collectables

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ralmida-com-srl/final-frontier