RC Racing - Magazin Online de Modelism

BUCURESTI - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip General in Auto, Sport, Retail

RC Racing va pune la dispozitie vanzare, service, consultanta automodele , navomodele , aeromodele , elicoptere .

U
Traxxas E-Revo Brushed Waterproof

Traxxas E-Revo Brushed Waterproof

 Practic acest hobby din 1990, iar incepand cu anul 1997 particip si la concursuri unde am castigat peste 50 de premii. 

Bogdan Ionescu

Modelismul este un sport mai putin cunoscut in Romania, dar care incepe sa prinda viata. Daca va plac masinile, avioanele, elicopterele, barcile cu telecomanda, daca doriti sa faceti un cadou special cuiva, incercati RC Racing.

In magazinul online de modelism gasiti automodele,navomodele, aeromodele, elicoptere, machete, piese de schimb si multe altele.

Pentru toti pasionatii si nu numai, pentru incepatori, cunoscatori sau curiosi, RC Racing pune la dispozitie o gama variata de: automodele electrice, pe benzina sau nitro, onroad sau offroad, avioane si barci electrice, motoare termice, etc. Acestea fiind doar cateva din exemplele ce le veti gasi pe website.

RC Racing este distribuitor si reseller a unor marci cunoscute precum Traxxas, Hpi , EZ-Power , Futaba, Kyosho, Maverick , Robitronic, Proline, s.a.

Bogdan Ionescu, manager general RC Racing a participat la mai multe concursuri nationale si internationale de automodelism unde s-a clasat pe primele pozitii castigand premii constand in medalii si cupe.

"Practic acest hobby din 1990, iar incepand cu anul 1997 particip si la concursuri unde am castigat peste 50 de premii pana acum."

 

 

Bogdan Ionescu

+40721485264

www.rcracing.ro

info@rcracing.ro

Despre RC Racing

RC Racing a luat fiinta in februarie 2011 la initiativa domnului Bogdan Ionescu, un impatimit al modelismului.