Experimenteaza.ro: Am ajuns la clientul cu numarul 1000 si nu ne oprim aici!

BUCURESTI - 10 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social, Internet

Live site

Anunțam luna trecută că ne apropiem de clientul cu numărul 1000 și că vom marca acest moment special prin acordarea unui premiu fain. Iată că am atins acest prag si clientul cu numarul 1000, care a achizitionat o experienta de călărie în pădure, a primit cadou din partea noastră o experiență de raliu, așa cum am promis.

Clientul cu numarul 1000

“Borna celui de-al 1.000-lea client reprezintă pentru noi o confirmare a faptului că suntem pe un trend ascendent și că principalul nostru obiectiv, cel de a ne ajuta clienții să ofere celor dragi cadouri memorabile, este indeplinit cu succes. Am observat că din ce în ce mai mulți români aleg experiențe inedite pentru ei înșisi, lucru care ne bucură, pentru că și noi credem că o viață echilibrată trebuie să includă și experiențe, fie ele de relaxare sau adrenalină.”

declară Florin Genet, fondatorul Experimenteaza.ro

Din 2017 până în prezent, echipa Experimentează.ro a creat idei care mai apoi s-au transformat în clipe de neuitat, fie că a fost vorba de momente de adrenalina, momente de relaxare sau momente unice pentru îndrăgostiți.

Borna celui de-al 1.000-lea client reprezintă pentru noi o confirmare a faptului că suntem pe un trend ascendent și că principalul nostru obiectiv, cel de a ne ajuta clienții să ofere celor dragi cadouri memorabile, este indeplinit cu succes. Am observat că din ce în ce mai mulți români aleg experiențe inedite pentru ei înșisi, lucru care ne bucură, pentru că și noi credem că o viață echilibrată trebuie să includă și experiențe, fie ele de relaxare sau adrenalină.” declară Florin Genet, fondatorul Experimentează.ro

Oferta experimenteaza.ro este la fel de diversă, asa cum suntem si noi, oamenii, iar gama largă de experiențe se potrivește oricărui buget.

“Continuăm să extindem și să îmbunătățim pachetele de pe site-ul nostru, pentru că noi credem cu tărie în faptul că orice om trebuie să-și îmbrățișeze simțurile  pentru a se bucura de viață.” a mai declarat Florin Genet.

Suntem aici pentru a vă ajuta să dați frâu liber emoțiilor și să le îmbrățișați, dar mai ales pentru a va incuraja sa incercati lucruri noi, experiente pe care trebuie sa le faci macar “o data in viata” sau pe care sa le daruiesti celor dragi.

Te așteptăm și pe tine să încerci lucruri noi și nu uita... Sky is the limit, Enjoy Life as a Gift!

Despre Experimenteaza.ro

Înființat in 2017, site-ul Experimenteaza.ro creeaza idei, care mai apoi se transforma în clipe de neuitat. Plecand de la dorinta de a oferi o alternativa pentru cadourile care se practica in corporatii si nu numai, banalul plic cu bani, platforma ofera posibilitatea de a alege din sute de experiente potrivite pentru fiecare personalitate. Adrenalina, relaxare, romantism, dezvoltare personala sau sport si hobby sunt doar cateva dintre variantele care se gasesc pe site.

Contact: +40 737 262 573 sau +40 742 035 178

Email: contact@experimenteaza.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/red-marketing-srl-d/experimenteaza-ro-am-ajuns-la-clientul-cu-numarul-1000-si-nu-ne-oprim-aici