The Red Point lanseaza blogul oficial al companiei

Iasi - 15 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Vineri, 12 februarie, compania The Red Point a lansat noua platforma de comunicare, blogul http://redpeople.ro. Initiativa urmareste dezvoltarea unui dialog deschis cu clientii, partenerii, colaboratorii, angajatii sai si cu toti cei interesati de echipa The Red Point.

In sectiunile RedVision, Rednology si Redspectrum vizitatorii blogului pot afla si pot comenta informatii despre echipa, strategie si directii de evolutie, noi proiecte si provocari, despre preocuparile si opiniile angajatilor, despre inovatii din domeniul IT si nu numai.
In sectiunea speciala, RedBox, sunt invitati sa scrie clientii, partenerii, competitori si toti cei interesati de compania The Red Point.
Sectiunea RedBox, destinata persoanelor si grupurilor interesate de activitatile companiei, are scopul de a obtine un feed-back constructiv care ajuta compania The Red Point sa comunice deschis si transparent cu toate categoriile sale de public.
Dezvoltarea imaginii companiei si prin intermediul retelelor sociale online face parte din strategia de comunicare a companiei in 2010. Pe langa blogul www.redpeople.ro, compania The Red Point comunica pe Linked In si Twitter.

Despre Red Studio

Despre The Red Point
The Red Point este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii IT pentru afaceri din Romania si liderul pe piata solutiilor de management universitar, cu solutia Academis. Portofoliul sau diversificat de solutii software pentru afaceri cuprinde o serie de solutii proprii, dezvoltate intern (University Management Solution, Magnon, Quantis, Routes), dar si solutii consacrate - precum SAP, Qlikview, Oracle/Siebel CRM, Primavera. De mai bine de opt ani de zile, compania urmareste satisfacerea nevoilor de dezvoltare ale unor clienti diversi din mediul educational, sectorul public si comercial (retail, constructii, alimentar, distributie, infrastructura transporturi).
In prezent The Red Point are peste 80 de angajati care isi desfasoara activitatea atat in sediul central din Iasi, cat si la Bucuresti – din 2008. Alaturi de partenerii sai, The Red Point se concentreaza pe dezvoltarea valorii companiei si pe recunoasterea ei pe pietele externe, in zone din sud-estul Europei, ca un partener strategic de incredere.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul companiei: www.trp.ro.

Crina Macovei, Communication and Strategy Consultant
crina.macovei@trp.ro