Blanitele de chinchilla - accesorii si articole de imbracaminte de lux

Baia Mare - 8 februarie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Blanitele de chinchilla sunt un accesoriu de lux pentru realizarea diferitelor articole de imbracaminte, jachete de blana, gulere, caciuli, fiind foarte moi si placute la atingere.

Redomar SRL este unul dintre cei mai importanti crescatori de chinchilla din Romania, avand o bogata experienta in cresterea si inmultirea chinchillelor pentru blana lor dar si ca si animal de companie, precum si comercializarea de blanite prelucrate si oferirea de afaceri la cheie cu chinchilla pentru doritori.

Oferta de blanuri de chinchilla este foarte variata, acestea fiind sortate dupa diferite criterii: marime, culoare, calitate, totul pornind de la dorinta de a oferi clientilor cel mai bun raport calitate-pret, dar mai ales profesionalism.

Achizitia in cantitati mari de blanite va aduc in primul rand reduceri substantiale, dar mai ales o colaborare directa cu un crescator autorizat fara a mai avea parte de intermedieri.

Blanitele de chinchilla au firele de blanita scurte, foarte subtiri si dese, iar la atingere sunt incredibil de moi si confera un confort aparte celor care in final o sa aiba parte de un accesoriu de o asemenea valoare.

Coloristica acestora este una deosebita, de la standard, black velvet, black ebonite, alb, mozaic, argintiu, bej, braun velvet, toate acestea fiind gata pregatite pentru realizarea celor mai frumoase modele de haine de blana.

Despre chinchilla

Chinchilla provine din familia micilor rozatori din tarile Americii de Sud: Chile, Peru Bolivia, Argentina, a inceput sa fie vanata pentru blana sa inca din secolul al XVI-lea si crescuta in captivitate abia prin 1923.

Poate fi crescuta atat pentru blanita ei minunata cat si ca si animal de companie find foarte prietenoase necesitand un minim de efort si timp pentru crestere si intretinere.

In privinta accesorilor necesare cresterii compania Redomar ofera tot sprijinul necesar atat cu informatii despre acestea cat si cu o oferta generoasa de: furaj pentru chinchilla, custi profesionale, coliere chinchilla, supapa automata, teu, furtun si nisip pentru baita lor zilnica.

Chinchilla business - la un pas de o afacere profitabila

Afacerea cu chinchilla este o afacere care are o cerere in continua crestere, atat pentru blana cat si ca si animal de companie, fiind una din preocuparile companiei Redomar care pe langa ferma specializata in cresterea si inmultirea chinchillelor ofera doritorilor aceasta afacere la cheie, cu tot ce este necesar pentru a avea succes, dar mai ales o colaborare cinstita si plina de profesionalism.

Pentru a va oferi o anumita stabilitate preluam puii dar si blanitele de chinchilla pe baza unui contract conceput initial pe o perioada de 5 ani sau mai mult, perioada in care aveti parte de tot sprijinul necesar.

Demararea unei astfel de afaceri devine simpla si deloc costisitoare, avand in spate o colaborare de nadejde, dar mai ales urmatoarele facilitati:
- preluarea puilor de chinchilla
- asigurarea documentatiei pentru cresterea si ingrijirea chinchillelor
- consultanta necesara pe toata perioada colaborarii
- transportul in functie de locatie .

Despre Redomar SRL

Redomar SRL este o companie infiintata in 1993, fiind impartita pe doua divizii, anul 2009 avand o cifra de afaceri de aproximativ 3 milioane de Euro:
- sanitare, ventilatie, aer conditionat
- business chinchilla: ferma specializata in cresterea si inmultirea chinchillelor, vanzare blanuri de chinchilla prelucrate, accesorii chinchilla

Ferma noastra de chinchilla are in momentul de fata peste 500 femele la reproductie si o baza materiala deosebita din punct de vedere calitativ in localitatea Satu Nou de Jos, Maramures.

Pe langa crescatoria de chinchilla oferim doritorilor afaceri la cheie, pornind de la un anumit numar de exemplare, furajul si nisipul necesar intretinerii acestora, custi de diferite marimi confectionate de catre firma noastra precum si toate accesorile necesare: coliere, supape automate, teu.

Oferta noastra de blanuri de chinchilla este foarte mare punand accent pe calitatea acestora si oferirea de reduceri substantiale la achizitia in cantitate mare, blanuri de tipul: XXD > 39, XXD S > 39, Black V., XD > 39, XD 36-39, D>39.

Despre Redomar SRL

Redomar SRL - ferma specializata in cresterea si inmultirea chinchillelor, blanuri, accesorii chinchilla
Redomar SRL
Baia Mare, str.Gr─ânicerilor nr.81
+40-262-277-808
+40-722 527 183
+40-746 150 631
redomarbm@yahoo.com