A.G WEINBERGER revine la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

Targu Mures - 12 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Vineri, 14 noiembrie 2008, ora 21:00 A.G. WEINBERGER revine la DUBLIN IRISH PUB pentru a susține un nou concert de blues adevărat.

A.G WEINBERGER revine la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ

În Romania fără A.G WEINBERGER nu se poate vorbi de blues. A.G. WEINBERGER este inițiatorul mișcării muzicale în România, datorită interesului și dorinței de a implementa bluesul pe piața românească. Chitarist, vocalist, interpret la muzicuță, producător de albume, inițiator al mișcării de cluburi, el este o certă autoritate în domeniu. A.G. WEINBERGER se bucură de o reală reputație internațională în special în SUA, Germania, Elveția, Israel, Turcia și Ungaria.
A.G. WEINBERGER este promotor-ul bluesului în România, fiind cunoscut pentru înființarea Fundației BlueSylvania, coproducător alături de Fundația Culturală Iris a “Turneului de Blues”, sub egida Efes, găzduirea împreună cu Mihai Godoroja a seriei de spectacole “ArCuB Live”, organizarea “Festivalului Tău De Blues/ Rock FRAGIL 2005”. În 1999 a pus bazele propriei sale companii de discuri/publishing/ management – BigFoot Entertainment Ltd.
Iar, vineri 14 noiembrie 2008, ora 21:00 veți avea ocazia de a-l reasculta la DUBLIN IRISH PUB TÎRGU-MUREȘ.

Sursa: www.agweinberger.com

Despre REEA SRL

Despre Dublin Irish Pub
Până acum la Dublin Irish Pub au concertat Zoia Alecu, Mike Godoroja & Blue Spirits, Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, Nicu Alifantis, Berti Barbera, Parlament, Mihai Margineanu, Hara, Florin Chilian, Mircea Baniciu, Sarmalele Reci, Black Beers, Trenul de Noapte, Tobasco, Alexandru Andries, Jazz4Fun, Night Losers și, bineînțeles, A.G. WEINBERGER.
Dublin Irish Pub înseamnă un loc în care te simți bine, atât dimineața la o cafea, la prânz sau la cină împreună cu persoana dragă sau cu prietenii, de luni până duminică. Meniul nostru cuprinde feluri de mâncăruri din cele mai variate, toate realizate cu multă pasiune și personalitate de către bucătarul nostru - Salvatore Inocenti.
Și pentru că mâncarea bună merge cu o băutură bună le oferim clienților noștri multă bere, vinuri alese, o gamă foarte largă de wiskey, cocktail-uri, băuturi alcoolice și nealcoolice.
Ce ne caracterizează cel mai bine este veselia și buna dispozție. Dovadă stau concertele, petrecerile tematice, stand-up comedy-urile și petrecerile corporate organizate la Dublin Irish Pub.

Dublin Irish Pub
str. Mihai Viteazu nr. 31
Tîrgu-Mureș, jud. Mureș
Rezervări la 0265-211.200