Nova Vita îşi simte eforturile răsplătite

Tirgu Mures - 27 aprilie 2012

Comunicat tip General in Sanatate

Doamna Irina Bîrsan a adresat o scrisoare de mulţumire personalului medical al spitalului Nova Vita condus de dr. Dragoş Popa, director medical, cu ocazia împlinirii vârstei de un an a fetiţei ei, Ecaterina Elena Bîrsan. Fetiţa Ecaterina Elena a fost al 500-lea bebeluş care a văzut lumina zilei în secţia de naşteri a acestui spital, care şi-a menţionat ca valori profesionalismul, dragostea faţă de semeni, atenţia faţă de serviciile oferite şi concentrarea absolută asupra pacienţilor.

Bebelușul numărul 500 a împlinit 1 an

Bebelușul numărul 500 a împlinit 1 an

"Către Centrul Medical Nova Vita:

În urmă cu un an de zile, mai exact pe 23 Aprilie 2011, la ora 15.15, de sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe şi în ajunul Paştelui, am văzut prima rază de soare, în secţia de naşteri a spitalului dumneavoastră. M-am lăsat destul de mult aşteptată (mama intrând în travaliu în Vinerea Mare), dar cu ajutorul corpului medical din spitalul dumneavoastră, sosirea mea pe lume a decurs foarte bine. M-au întampinat mama şi tata (care a asistat şi "ajutat" la naştere), dar şi cadrele medicale din secţiile Naşteri şi Neonatologie. Doar după câteva zile de la naştere mi-am făcut intrarea în viaţa mondenă a Târgu-Mureşului, fotografia mea şi a mamei mele apărând pentru aproape un an de zile pe panoul din centrul oraşului, mândrindu-ne că am fost al 500-lea bebeluş născut la Nova Vita. Pe timpul celor 3 zile cât am fost "cazată" la dumneavoastră, m-am bucurat de toată atenţia şi dragostea personalului. Am fost destul de cuminte, singura problemă fiind că eram foarte mâncăcioasă şi mama trebuia să ceară lapte suplimentar. Mama îmi povesteşte că orice întrebare a avut, orice nelămurire sau cerinţă, acestea au fost rezolvate prompt, cu profesionalism şi dragoste de către personalul spitalului. Părinţii mei se mândresc cu faptul că experienţa naşterii a fost una extrem de plăcută şi i-am auzit vorbind despre un eventual frăţior, care să se nască tot la dumneavoastră. Momentan sunt plecată din ţară cu părinţii mei şi nu pot veni să vă mulţumesc personal. De aceea, vă rog ca prin intermediul acestui email să îmi permiteţi să le mulţumesc dr. Odeta Esanu, dr. Cătălin Esanu (care a rămas peste gardă, doar ca să se asigure că sosesc pe lume în siguranţă), dr. Delia Grozav, as. pr. Eugenia Ciuntea, As. Dumitrita Gliga, As. Erika Szasz, dar şi întregului colectiv al secţiilor Naşteri şi Neonatologie, pentru tot ce au făcut pentru mine, mami şi de ce nu, tati, în acele zile. Promit că după ce mă întorc în Târgu-Mureş să vin şi să vă demonstrez ce fetiţă mare, frumoasă şi deşteaptă sunt. Şi ca să vă conving, vă trimit ataşată o fotografie din 23 Aprilie, când am sărbătorit primul anişor din viaţa mea.

 

Vă mulţumesc pentru tot şi felicitări pentru corpul medical şi administrativ de excepţie din cadrul spitalului dumneavoastră.”

 

Personalul spitalului a citit cu plăcere scrisoarea pacientei lor, scrisoare care le confirmă că sunt pe drumul cel bun. 

Despre REEA SRL

REEA este o agenție web interactivă cu o experienţă de peste zece ani pe piaţa vest-europeană, nord-americană, asiatică și australiană. În timp, REEA a reușit să dezvolte relații de succes cu agenții de publicitate și PR cu renume internațional.
Portofoliul REEA cuprinde dezvoltarea de aplicații internet şi intranet, mentenanță și hosting, servicii de identitate vizuală, dezvoltare software, copywriting, conţinut multimedia şi interactive media, campanii publicitare online și design pentru print.


Nova Vita - http://www.nova-vita.ro centrul Medical NOVA VITA şi-a început activitatea medicală în luna iulie a anului 2008, înfiinţând prima secţie de îngrijiri paliative şi terapii complementare din judeţul Mureş.
În luna octombrie 2008 se deschidea secţia de recuperare medicală.
În urma investiţiilor şi extinderilor derulate în cursul anului 2009, îşi începe activitatea farmacia şi laboratorul de analize medicale, iar la începutul anului 2010 începe activitatea primei maternităţi private din judeţul Mureş şi a secţiilor de chirurgie, cardiologie şi radiologie intervenţională.
Astfel, Centrul Medical Nova Vita îşi consolidează poziția pe piaţa serviciilor medicale, devenind cel mai mare spital particular din Transilvania, cu peste 150 de paturi.