Antigua Residence, la finalizare de structura de rezistenta

BUCURESTI - 13 martie 2008

Comunicat tip General in Constructii

In urma participarii la recentul targ de apartamente Condominium, compania Regatta, leaderul marcilor imobiliare romanesti, anunta cresterea vanzarilor si a rezervarilor la 15% din Antigua Residence, localizat in Corbeanca. Un motiv important pentru aceasta crestere este foarte apropiata finalizare a structurii de rezistenta a primelor doua blocuri.

Dispunand de 61 de apartamente, Antigua Residence este compus din sase blocuri structurate fiecare pe P+3 etaje. Tipurile de apartamente disponibile sunt de 2, 3, 4 si 5 camere (penthouse). Complexul pune la dispozitia locatarilor facilitati precum piscina, sala de fitness, club cu restaurant si cafenea.

„Preturile sunt punctul forte al Antigua Residence. Apartamentele de doua camere variaza intre 61,000-115,500 Euro + TVA, cele de trei camere intre 79,000-145,000 Euro + TVA, cele de patru camere avand pretul de 145.000 Euro + T.V.A. Penthouse-urile costa intre 157.000 – 180.000 Euro + TVA. Suprafetele disponibile pentru apartamentele de doua camere sunt intre 48,8-100,24 mp; 64-112,77 mp pentru trei camere, apartamentele de 4 camere au o suprafata de 112,77mp si penthouse-urile intre 134-171 mp.
Antigua Residence este special creat pentru cei care doresc sa-si sporeasca gradul de confort,” a declarat Mihai Surlea, real estate broker in cadrul dep. Vanzari Rezidentiale, Regatta.

Investitia de cca. 8 milioane Euro, Antigua Residence, este dezvoltata de o personaja juridica inregistrata in Romania, aducand insa expertiza de pe piata italiana, alternativa perfecta pentru cei care doresc sa-si sporeasca nivelul de confort.

„Apartamentele Antigua Residence sunt construite economic. Suprafetele reduse la fac usor de intretinut si purtatoare de costuri reduse, fiind concepute special pentru tinerii dinamici, care isi petrec majoritatea timpului la munca. Atentia data economiei nu stirbeste insa aspectul modern si placut al locuintei. Accentul este pus pe apartamente cochete, in care sa-ti faca placere sa revii, sa te odihnesti, sa te relaxezi. Antigua Residence imbina armonios frumosul cu utilul,” a subliniat Surlea.

Complexul este situat la numai 800 m de DN1, in imediata apropiere a padurii, oferind sansa unei locuinte cat mai aproape de natura. Lucrarile au inceput, primele doua blocuri avand deja constuite fundatiile. Finalizarea complexului este programata pentru Decembrie 2008.

Corbeanca este una dintre cele mai cautate zone, care iti ofera avantajul verdetii si al aerului curat. Complexul este nou, implicand materiale si tehnici de constructie de ultima ora, iar finisajele sunt alese cu grija. Parchet masiv, granit si cristal importat din Italia, tamplarie de aluminiu cu geam termopan, parcare supraterana sunt doar cateva dintre detaliile din Antigua Residence.

Despre Regatta Real Estate Company

Cei peste 15 ani de experienta in domeniul imobiliar au contribuit cu succes la castigarea si mentinerea unei pozitii de lider, REGATTA oferind clientilor sai nu numai cele mai bune oferte dar mai ales servicii si consultata imobiliara de elita.
Astazi, serviciile noastre inseamna dezvoltarea permanenta a portofoliului si, in mod deosebit, satisfacerea in proportie de 110% a clientilor nostri.
Pozitia de leader solicita nu numai o intelegere a ceea ce este important astazi, dar si a ceea ce compania noastra doreste sa realizeze in viitor.
Planul nostru strategic exprima 'Viziunea noastra asupra viitorului' si scopurile noastre in ceea ce priveste patru elemente strategice: clienti, servicii, calitate, dezvoltare.
mihai.surlea@regatta.ro
luciana.petrescu@regatta.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/regatta-real-estate-company/antigua-residence-la-finalizare-de-structura-de-rezistenta