INCEPUT REUSIT DE AN

BUCURESTI - 18 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Inceputul de an se anunta a fi unul reusit pentru companiile care activeaza sub marca Reinvent Consulting.

Magazin Peris- Soseaua Nicolae Titulescu nr.155

Magazin Peris- Soseaua Nicolae Titulescu nr.155

Inceputul de an se anunta a fi unul reusit pentru companiile care activeaza sub marca Reinvent Consulting.

Primul succes din 2012 nu s-a lasat asteptat prea mult si a venit in chiar primele zile lucratoare. S-a deschis cel de-al doilea magazin Peris . Dupa ce unul isi asteapta clientii in comuna cu acelasi nume, celalalt este situat pe Sos. N. Titulescu la nr. 155, in zona Basarab, chiar la baza pasajului suprateran.

Ii asteptam atat pe cei care stiu gustul inconfundabil al carnii de porc de Peris, cat si pe cei mai tineri care nu au avut ocazia sa-i simta fragezimea si aroma. De asemenea, magazinul va ofera si alte produse alimentare de o calitate speciala, cu care sa puteti asorta meniurile la care folositi carnea de porc de Peris, sau produsele din carne de Peris: vinuri, paine, condimente, precum si lactate sau altele.

Cel mai important lucru este faptul ca toate produsele pe care le veti gasi in magazin, de la carnea macra si produsele din carne de porc pana la cele amintite mai sus, fac dovada grijii pentru o alimentatie sanatoasa: nu contin E-uri.

Vor urma si alte magazine si mult asteptata lansare a brandului.

Luna aceasta va fi una speciala, pentru ca vom mai avea de sarbatorit inca doua reusite importante.

Despre Reinvent Consulting

Compania Reinvent Consulting este membra a Grupului de firme Reinvent - cu o prezenta de peste 17 ani pe piata de servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila din Romania.