Prinde porcul, prinzi si mielul!

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Cu pasi repezi sosesc Sarbatorile Pascale! Cadoul de Paste trebuie sa fie un prilej de bucurie pentru clientii nostri drept pentru care lansam Campania: “Prinde porcul, prinzi si mielul”

Prinde porcul, prinzi si mielul!

Ce anume trebuie sa faceti?

In perioada 29 aprilie- 03 mai daca il intalnesti prin Bucuresti pe “ Peris Pinky Piggie” nu ezita sa il alergi! Chiar trebuie sa il prinzi ca sa castigi un porc de lapte! Daca ai in buzunar si un bon in valoare de minim 20 lei din magazinele Peris (Sos Nicolae Titulescu nr.155) Krut ( Str.Intrarea Panificatiei nr.6) si ai norocul sa prinzi porcusorul nostru la munca poti castiga un porc de lapte si in data de 03 mai, chiar si un miel . Mai multe detalii pe www. carnedeperis .ro!

Campania “Prinde porcul - prinzi si mielul” este initiata de Romsuintest Peris SA.  Cu o traditie de peste 50 de ani, Peris constituie o emblema sinonima cu performanta in cresterea porcinelor. In egala masura, specialistii din domeniu, dar si clientii si consumatorii, cunosc faptul ca la Peris se cresc rase de porci cu un gust unic si calitate ridicata, cu performante deosebite de crestere si procent de tesut muscular superior.

Aroma, fragezimea si culoarea, precum si calitatea biochimica si tehnologica sunt motivele pentru care clientii apreciaza carnea de porc de Peris. Recunoasterea performantelor si a calitatii carnii de la Peris este urmare a activitatii de cercetare desfasurate in cadrul unitatii, aceasta fiind singura din tara care efectueaza cercetare stiintifica in domeniul cresterii porcinelor. 

 

Produsele Peris se adreseaza consumatorului informat, cu necesitati distincte si nu doar de baza in ceea ce priveste alimentatia. Vorbim despre un consumator interesat de calitate si sanatate, de experienţa gustului si cunoasterea provenientei hranei. Peris doreste sa promoveze produsele proprii si un stil de viata sanatos, atat in randul consumatorilor, cat si in randul angajatilor.  Filosofia Peris este fabricarea de produse naturale din carne , acele produse din carne cu care sa ne putem hrani familiile noastre, copiii noştri, si pe care sa le si putem oferi clientilor nostri putand sa-i privim în ochi! Punem deosebit de mult respect fata de om si consideram activitatea noastra a fi o responsabilitate majora.

Despre Reinvent Consulting

Reinvent Consulting este o marca a Grupului de firme REINVENT - cu o prezenta de peste 17 ani in afacerile din Romania - specializata in servicii de consultanta comerciala si financiar-contabila.

Taguri: tombolacarnepastemezeluriReinventPeriscarnedeperisporcporcdeperismiel