Sybase Pozitionata in Leaders Quadrant in 2010 Data Warehouse Database Management System Magic Quadrant

BUCURESTI - 26 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 26 Februarie 2010 – Sybase, Inc. (NYSE:SY), lider mondial in industria de mobile software pentru intreprinderi, a anuntat astazi ca a fost pozitionata de Gartner, Inc. in Leaders Quadrant in raportul Magic Quadrant pentru Data Warehouse (DW) Database Management Systems (DBMS), autori Donald Feinberg si Mark A. Beyer (Ianuarie 2010).

Conform acestui raport, Gartner include in Leaders Quadrant pentru data warehouse DBMSs ‘’ acei vendori care demonstreaza cel mai inalt grad de suport pentru data warehouse de toate marimile, cu numar mare de utilizatori concomitenti si managementul fluxurilor de date mixte. Acesti vendori conduc piata in data warehousing demonstrand aprecierea si suportul permanent al clientului, ca si longevitatea pe piata DBMS, cu puternice aliante hardware. Datorita acestui istoric, liderii reprezinta, de asemenea, cel mai mic risc al implementarilor de datawarehouse. In plus, maturitatea acestei piete, impune liderilor sa mentina o viziune puternica asupra punctelor cheie care au aparut in decursul anului trecut: managementul fluxului de date mixte pentru satisfactia utilizatorilor finali ai service-level si managementul volumului de date.

Raportul Gartner subliniaza “ Clientii Gartner raporteaza din ce in ce mai des diminuarea performantei datawarehouse in timpul interogarilor. Bazat pe aceste interogari, estimam ca aproape 70% din datawarehouse intampina probleme ridicate de diminuarea performantei performantei, de diverse tipuri.”Ca lider mondial in servere analitice column-based, cu peste 1800 de clienti in 3100 de proiecte internationale, Sybase IQ s-a dovedit capabil de a obtine rezultate mai rapide pentru probleme critice in BI, data warehouse si ofera solutii pe orice hardware standard si sistem de operare.

Despre Relational Romania

Despre Sybase, Inc.

Sybase este cea mai mare companie de enterprise software, dedicata in exclusivitate pe managementul si mobilizarea informatiei, de la centrul de date pana la utilizatorul final.
Sybase furnizeaza solutii open si cross-platform in masura sa livreze in mod securizat informatia, oricand si oriunde. Cele mai critice date din lume, din domeniile Comert, Financiar, Guvern, Sanatate si Aparare ruleaza pe Sybase. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati website-ul Sybase la www.sybase.com

Despre Relational Romania

Relational Romania este subsidiara Relational Technology, una dintre companiile IT de succes, ce activeaza in Sud Estul Europei, cu sucursale in Grecia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cipru, Polonia, Ucraina si Romania. Relational Romania este distribuitorul regional (produse, training, consultanta si suport tehnic) al Sybase in Romania.

Relational a fost infiintata in 1995, avand ca obiectiv oferirea de solutii software integrate. Treisprezece ani mai tarziu, compania sustine deja numeroase proiecte pentru companii importante, ajutand la dezvoltarea avantajelor competitive ale acestora prin oferirea unor solutii inovatoare, in masura sa creasca valoarea comerciala a oricarui tip de informatie de business.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati website-ul Relational Romania la www.relational.ro

Relational Romania
Adress: Splaiul Unirii, Nr 4
Email: office@relational.ro ; sales@relational.ro