Cris-Tim devine mai profitabil cu QlikView Business Discovery

BUCURESTI - 9 octombrie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Industrie, Retail

Cu o istorie de 4 ani, parteneriatul cu Relevance a adus Cris-Tim o solutie Business Intelligence de ultima generatie, utilizata zilnic in luarea deciziilor de business.

Cris-Tim devine mai profitabil cu QlikView Business Discovery
 “Implementarea QlikView impreuna cu Relevance ne-a permis sa ne eficientizam afacerea si sa obtinem rezultate exceptionale chiar si in conditiile dificile ale crizei economice” 

Dl.Radu Timis, fondator Cris-Tim

Relevance, primul partener QlikView din Romania, cu o experienta de peste 12 ani in implementarea solutiilor Business Intelligence bazate pe plaforma QlikView, furnizeaza Cris-Tim o solutie completa de Business Discovery, care ajuta peste 125 de persoane in luare deciziilor de zi cu zi.

Colaborarea dintre Cris-Tim si Relevance a inceput la sfarsitul anului 2009, cand Relevance a realizat primele aplicatii demo pentru top management. Viteza de implementare, usurinta in analizarea unui volum mare de date din diverse surse, dar mai ales informatiile valoroase descoperite in doar cateva minute au convins conducerea Cris-Tim ca solutiile Business Discovery oferite de Relevance aduc beneficiile cautate. Astfel, primele analize si rapoarte pentru vanzari si financiar au fost implementate si predate catre utilizatori in doar o luna.

In timp, solutia QlikView Business Discovery a fost adoptata de catre toate departamentele importante din grupul Cris-Tim. Prin aceasta unificare a analizelor si rapoartelor intr-un singur loc, QlikView devine astfel standardul de analiza si raportare in cadrul companiei, reusind sa reduca substantial timpul de acces la informatiile relevante. Robert Enescu, CFO Cris-Tim a declarat: „Productivitatea noastra a crescut semnificativ odata ce am inceput sa utilizam analizele si raportarile complexe din QlikView”.

De asemenea, privind colaborarea dintre Cris-Tim si Relevance, fondatorul Cris-Tim, domnul Radu Timis, spunea ca: “Implementarea QlikView impreuna cu Relevance ne-a permis sa ne eficientizam afacerea si sa obtinem rezultate exceptionale chiar si in conditiile dificile ale crizei economice”.

Parteneriatul inceput acum 4 ani continua si astazi, Relevance punand la dispozitia Cris-Tim expertiza sa in domeniul Business Intelligence pentru a sprijini compania in adaptarea continua a platformei de Business Discovery la provocarile economice prezente.

Despre Relevance Management

-------------------------------------------------------
Relevance Management, primul partener QlikView din Romania, sprijina companiile sa isi implementeze un sistem optim de luare a decizilor, bazat pe solutii Business Discovery - Business Intelligence asociativ, condus de catre oamenii de afaceri. Accesul rapid la informatiile esentiale le permite utilizatorilor sa ia deciziile potrivite la momentul potrivit, maximizand astfel performantele departamentului sau companiei. Relevance a dezvoltat sute de solutii Business Discovery in diverse industrii, avand o experienta de peste 12 ani in implementarea solutiilor de Business Intelligence asociativ pe platforma QlikView. Printre clientii Relevance se numara companii precum ING Bank, CrisTim, Electroprecizia, Regina Maria, Holcim, Saint Gobain, Profi, Zarea si altii.