Imagini live de la targul PROVOCARI IT - Sibiu 2006

BUCURESTI - 8 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Remark Consulting Group si TOPTECH lanseaza la targul de IT de la Sibiu primele modele de infochioscuri – dispozitive formate din calculatoare dotate cu monitoare bazate pe tehnologia touch screen. Pe toata perioada targului vor fi transmise, pe site-ul producatorului, www.infomark.ro, imagini live preluate din targ. Imaginile sunt transmise prin intermediul unui model de infochiosc prezent in standul TOPTECH.

Remark Consulting Group si TOPTECH lanseaza la targul de tehnica de calcul, PROVOCARI IT, desfasurat la Sibiu, in perioada 8-11 iunie, primele modele de infochioscuri marca INFOMARK. Infochioscurile – dispozitive formate din calculatoare dotate cu monitoare bazate pe tehnologia touch screen – sunt mijloace de comunicare interactiva foarte utilizate in Occident, in special pentru accesare informatii de rutina, cumparare de bilete, plata taxe sau alte tranzactii.

Construite in totalitate de catre Remark Consulting Group, infochioscurile vin in intampinarea necesitatii de a raspunde la intrebarile de rutina ale consumatorilor, de a face operatiuni de rutina, precum eliberare de bilete, plata taxe, completare formulare. Aceasta noua tehnologie se indreapata indeosebi catre organizatiile guvernamentale, turismul romanesc, centrele expozitionale, magazinele de retail, aeroporturi.

Tehnologia touch este un raspuns la nevoia consumatorilor de a-si controla propriile tranzactii si de a evita cozile pentru obtinerea unor informatii. Aceste instrumente de informare/vanzare pot lua forme diferite si se poate incadra perfect in diverse spatii publice: centre comerciale, muzee, aeroporturi, hoteluri, receptiile companiilor, chiar pe strazi.

Infochioscurile construite de catre Remark Consulting Group se remarca printr-un design elegant, dar si prin functionalitate. Arhitectura modulara a infochioscurilor le face usor de particularizat, flexibile si adaptabile la o varietate de aplicatii indoor sau outdoor. Primele modele, selfMARK, presentMARK si multiMARK, vor fi distribuite in Sibiu si Hunedoara de catre TOPTECH, una dintre cele mai mari si puternice firme de distributie produse IT care activeaza in judetele Sibiu si Hunedoara.

Remark Consulting Group si TOPTECH va invita, asadar, sa intrati intr-o lume care va ofera informatiile dorite printr-o simpla comanda cu varful degetelor pe un ecran prietenos. O lume cu alegeri multiple raspunsuri imediate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/remark-consulting-group/imagini-live-de-la-targul-provocari-it-sibiu-2006