Atelierele lui Mos Craciun - ateliere de creatie pentru copii in Bucuresti si Cluj

BUCURESTI - 18 decembrie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Cursuri

Pentru ca mai este putin pana la Craciun, Rembrandt Art School va propune workshopuri interesante, create special pentru copii!

Concurs Craciun

Concurs Craciun

Lunile trecute ne-am bucurat alaturi de voi de cele mai frumoase si interesante workshop-uri de arta la noul nostru magazin Rembrandt din zona Garii de Nord.

Pentru ca v-a placut la noi, iata noul program de workshop-uri propus de Echipa Rembrandt :

18 decembrie – Atelier de creatie – Ghirlande speciale pentru Craciun – taxa de participare: 40 lei (include ghirlanda polistiren, sfori, hartie creponata, hartie gumata, foarfece, glitter)

19 decembrie – Atelier de creatie – Pictura pe ceramica – vom decora 2 obiecte din ceramica pe care puteti sa le faceti cadou, celor dragi cu ocazia sarbatorilor de Craciun – taxa de participare: 60 lei (include 2 obiecte din ceramica, culori permanente, pensule, markere + contururi ceramica)

20 decembrie – Atelier de creatie – Felicitari pictate – vom obtine 3 felicitari cu diverse forme pentru sarbatori – taxa de participare: 50 lei (include carton special, hartii calc, perforatoare, foarfeci cu model, adeziv, stikere)

21 decembrie – Atelier de creatie – In asteptarea lui Mos Craciun – fiecare persoana, care va participa, va avea posibilitatea sa-si aleaga ce doreste sa decoreze – obiect sticla, lemn, ceramica, portelan, pentru a face cadouri celor dragi – taxa de participare: 30 lei. Pentru fiecare participant echipa REMBRANDT a pregatit si cadouri cu ocazia Craciunului.

Pentru inscrieri si detalii despre Workshop-uri/ Bucuresti sunati la numarul: 021.313.87.89

Incepand cu luna Octombrie, Workshop-urile Rembrandt se tin si in Magazinul de la Cluj (str. Universitatii Nr.3 subsol; Detalii la: 0264 445 775).

www.rembrandtartschool.ro

Nu rata anul acesta concursul de Craciun: posteaza pe pagina noastra de Facebook o fotografie sau desen cu ce ti-ai dori din magazinele Rembrandt si Mosul iti va indeplini dorinta! Premiem cele mai originale imagini: https://www.facebook.com/ArtistiqueShop

Despre Rembrandt Art Centre

Magazinul online www.artistique.ro este un proiect comun al magazinelor Rembrandt Art Centre, Rembrandt Graphic Centre, Rembrandt Hobby Centre si Pebeo. Toate patru avand puncte de vanzare in Bucuresti, str. Lipscani, nr. 63-65 (Hanul cu Tei) si un punct de vanzare comun in Cluj. Magazinul din Cluj, fiind cel mai mare magazin specializat in materiale pentru grafica, arhitectura, pictura si hobby din Transilvania (Str. Universitatii 3 la subsol).