Cursuri de pictura la Rembrandt Art School

BUCURESTI - 26 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Cursuri de pictura , ateliere de creatie , workshop-uri in Bucuresti la Rembrandt Art School pe Bd Garii, nr 6/8 incepand cu luna septembrie.

Cursuri de pictura la Rembrandt Art School

Rembrandt Art School este un proiect comun al magazinelor Rembrandt Art Center, nascut din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de inalta clasa, un cadru unde atat copiii cat si adultii pot experimenta, invata si isi pot exprima ideile artistice cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.

Cursurile de pictura si workshopurile organizate de  Rembrandt Art School se caracterizeaza prin complexitatea si varietatea subiectelor, tehnicilor si materialelor folosite (panza, hartie simpla si colorata, carton, sticla, lemn, perete, tesaturi, acrilice, acuarela, carbune, pastel, culori de ulei).

Intra pe www.rembrandtartschool.ro si citeste mai multe detalii despre Cursurile de pictura si ateliere de creatie sau suna la numerele de telefon 021 3138 789/0722 990 971.  In urma cursurilor de pictura de la Rembrandt Art School viitorii artisti vor avea capacitatea de a se exprima plastic utilizand materiale, instrumente si tehnici variate, vor cunoaste si interpreta operele de arta plastica si decorativa utilizand criteriile valorice proprii in analiza acestora.

Obiectivele cursurilor de pictura din cadrul Rembrandt Art School:

-dezvoltarea creativitatii;

-însusirea diferitelor tehnici de baza ale picturii si desenului (acuarela, gouache, tempera, acrilic, etc.);

-initiere în cunoasterea culorilor, contrastelor de cantitate/calitate, obtinerea nuantelor, efecte în pictura;

- crearea unor colaje (diverse materiale), modelarea si pictarea de obiecte decorative tinand cont de cunostintele si abilitatile cursantului;

-acumularea unor cunostinte privind istoria artei;

-metode de schitare a desenului;

-compozitie si paginare a lucrarii în ambient;

-tehnici de aplicare a culorii;

-efecte si texturi decorative.

Cursurile de pictura din cadrul Rembrandt Art School sunt impartite pe mai multe module, in functie de varsta: Curs “Micii artisti” (4-6 ani); Curs “Tehnici de pictura, limbaj plastic si cromatica” (6-10 ani); Curs “Natura statica, peisaje si compozitii decorative” (10-14 ani); Curs “Portret, natura moarta si reproduceri” (14-18 ani).

Fii creativ!

Despre Rembrandt Art Centre

Rembrandt Art School este un proiect comun al magazinelor Rembrandt Art Center, nascut din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de inalta clasa, un cadru unde atat copiii cat si adultii pot experimenta, invata si isi pot exprima ideile artistice cu ajutorul echipei noastre de profesionisti.
Cursuri de pictura la www.rembrandtartschool.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rembrandt-art-centre/cursuri-de-pictura-la-rembrandt-art-school