Vino alaturi de REMBRANDT la INTALNIREA CULTURILOR! Descopera ROMANIA! 15-18 August

BUCURESTI - 14 august 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Educatie / Cultura, Cursuri

Live site

Echipa Rembrandt va asteapta in perioada 15-18 AUGUST in Baneasa Shopping City cu ateliere de creatie: modelaj in lut, accesorii din margele si pictura pe sticla /portelan. Program: J,V- 17-20; S,D- 15-20 Participarea este gratuita!

Ateliere de creatie: modelaj in lut, accesorii din margele si pictura pe sticla/portelan

Ateliere de creatie: modelaj in lut, accesorii din margele si pictura pe sticla/portelan

Sunteti pasionati de cultura si traditiile romanesti ?

Echipa REMBRANDT va provoaca la o intalnire deosebita in acest sfarsit de saptamana: Intalnirea Culturilor - Traditii si obiceiuri romanesti.

Joi, Vineri, Sambata si Duminica va asteptam la cel mai mare eveniment de acest gen organizat de Baneasa Shopping City impreuna cu REMBRANDT ART CENTRE.

Va vom incanta cu trei ateliere deosebite de creatie: modelaj in lut, accesorii handmade, bratari etno, coliere, bratarile prieteniei si pictura pe ceramica si portelan.

Participarea este gratuita si va asteptam pe toti. Obiectele pe care le veti realiza in Atelierele Rembrandt din Baneasa Shopping City, le veti lua acasa pentru a va aminti de momentele frumoase petrecute alaturi de noi.

Atelierele Rembrandt vor fi amenajate in acest sfarsit de saptamana in fata Magazinului Aldo, la parter. Asteptam cu mare drag si multe surprize pe toti pasionatii de arta, dar si pe cei interesati sa invete cum pot aplica motivele populare romanesti pe obiecte de decor sau pe diverse accesorii.

Programul evenimentului: Joi,Vineri- 17:00-20:00; Sambata, Duminica- 15:00-20:00

REMBRANDT ART CENTRE este cel mai mare proiect de retail-chain din Romania in ceea ce priveste comercializarea materialelor de pictura, grafica, arhitectura, sculptura, arta decorativa, hobby&craft. In prezent, REMBRANDT ART CENTRE detine cele mai multe magazine - avand ca specific vanzarea de materiale pentru arta, grafica, arhitectura, hobby&craft, 7 magazine iubite de toti artistii plastici, studentii si oamenii pasionati de arta si de produse handmade care ne-au calcat pragul, dar si Scoala de Arte REMBRANDT ART SCHOOL, unde copii, dar si adulti au participat deja la cursurile noastre profesionale desfasurate in magazinul nostru, REMBRANDT ART CENTRE din zona Garii de Nord, intr-un cadru primitor si elegant.

Toamna 2013 se anunta si ea cu multe proiecte in derulare. Vom continua proiectele minunate alaturi de Universitatea Nationala de Arte Bucuresti si Universitatea de Arte si Design din Cluj. De asemenea ne extindem pe platforma online, tot din toamna. Vom avea 3 site-uri importante cu vanzare: www.artistique.ro; www.rembrandthobby.ro; www.rembrandtartschool.ro

Despre Rembrandt Art Centre

Magazinul online www.artistique.ro este un proiect comun al magazinelor Rembrandt Art Centre, Rembrandt Graphic Centre, Rembrandt Hobby Centre si Pebeo. Toate patru avand puncte de vanzare in Bucuresti, str. Lipscani, nr. 63-65 (Hanul cu Tei) si un punct de vanzare comun in Cluj. Magazinul din Cluj, fiind cel mai mare magazin specializat in materiale pentru grafica, arhitectura, pictura si hobby din Transilvania (Str. Universitatii 3 la subsol).