Rentrop & Straton ofera consultanta nelimitata la aniversarea celor 20 de ani de activitate!

BUCURESTI - 2 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate, Juridic

Live site

Intreabati orice! Intreabati oricat! Specialistii Rentrop & Straton va raspund cu promptitudine si profesionalism!

Inceputa timid, intr-un micut apartament, activitatea Rentrop & Straton a debutat spectaculos cu cel mai cunoscut produs de informare si consultanta specializata personalizata - Consilier Taxe si Impozite pentru Contabili. Un succes teribil – 2000 de exemplare vandute ca painea calda, in doar prima luna, de scotea fum tiparnita! Un succes care obliga!

Rentrop & Straton - Informatii Specializate

Rentrop & Straton - Informatii Specializate

De-atunci, au trecut 20 de ani si sute de produse editoriale au venit in sprijinul reprezentantilor mediului de afaceri. Cand legea s-a modificat peste noapte, Rentrop & Straton a fost prima editura care le-a sarit in ajutor, explicitand legea si oferind solutii personalizate problemelor lor, atunci, cand aveau cea mai mare nevoie!

De la Consilierele pentru contabilitate, fiscalitate, management, legislatia muncii, asigurari sociale, salarizare, la  Seminariile Nationale de Fiscalitate, Contabilitate, Legislatia Muncii, Salarizare, marca Rentrop & Straton, nimic nu a scapat initiativei agere a managerilor Rentrop & Straton!

Legislatie la zi, comentata de specialisti acreditati, seminarii tematice pentru aplicarea practica a legii, traininguri specializate, dar mai ales, de fiecare data, consultanta de specialitate personalizata, la cel mai bun raport calitate/prêt!

In pas cu cerintele vremii, Rentrop & Straton a fost una dintre primele edituri care spus “da!” digitalizarii. Produsele pe CD, seminariile, conferintele si platformele online, dar mai ales portalurile tematice au avut si au un mare succes. Accesul unor mase mai mari de oameni la aceste informatii, posibilitatea actualizarii permanente a informatiei legislative, accesul nerestrictionat de distanta sau timp, importantele economii de timp au facut ca produsele digitale sa suscite interesul unui mare numar de abonati.

De aceea, la implinirea a 20 de primaveri, Rentrop & Straton ofera tuturor acelora care se aboneaza in decursul lunii martie 2015 la unul dintre portalurile urmatoare, un CADOU deosebit: consultanta personalizata, NELIMITATA!

De ce? Fiindca timp de 20 de ani, specialistii Rentrop&Straton au acordat peste 75.000 de ore de consultanta specializata personalizata! Si peste 300.000 de clienti si-au rezolvat corect si in timp util propriile probleme specifice! Concluzia? Fiecare face exact ce stie cel mai bine!

Oferta 1-31 martie 2015 pentru cele mai accesate portaluri Rentrop & Straton cuprinde:

PortalContabilitate.ro – legislatie contabila conforma cu legislatia de ultima ora (OMFP1802/2014)! Acum la prêt redus cu 250 de lei! Consultanta NELIMITATA!

   peste 7.500 abonati de-a lungul timpului4 domenii si 72 de subdomenii - TVA (15 subdomenii), Taxe si impozite (13 subdomenii), Contabilitate (39 subdomenii), Impozitul pe Salarii (5 subdomenii).40.000 de intrebari si raspunsuri din portal125 de specialisti pe TVA, taxe si impozite, contabilitate, impozitul pe salarii – 24 /7 / 12 la dispozitia dvs.

Consultanta personalizata nelimitata timp de 12 luni!


PortalCodul Muncii.ro– fiindca lucrati cu oamenii – cel mai important activ al unei firme!

   peste 17.500 de intrebari si raspunsuri din toate domeniile relatiilor de munca:  Codul Muncii salarizare, contributii, somaj, concedieri, Resurse Umane.o echipa de 57 experti profesionistiinformatii legislative specializatestiri de ultima oramodele de documente, informatii utile privind termenele de declarare si plata a contributiilor, legislatie specifica

Consultanta personalizata nelimitata timp de 12 luni!CADOU o camera foto digitala NIKON Coolpix!


 

 

  PortalFiscalitate.ro  - fiindca nimeni nu poate invoca in apararea lui necunoasterea legii! Iar Codul fiscal s-a schimbat din nou la-nceputul lui 2015!

   5 domenii-cheie in activitatea fiscal-contabila a firmei si  72 de subdomenii specificesolutii specializate legale privind TVA, plata impozitelor, impozitul pe profit, impozitul pe venit, contributii si fonduri speciale, impozite si taxe locale, reevaluare, accize, amortizari, dividende, proceduri fiscalebaza de date cu peste 36.000 de intrebari si raspunsurireglementari contabile si acte normativeo echipa de 57 de experti

Consultanta fiscal-contabila personalizata NELIMITATA

  accesul la informatia din portal -  oricand si din orice locatie, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, 12 luni

 

 


Despre Rentrop&Straton

De 20 de ani liderul pietei de informatii specializate din Romania, grupul romano-german Rentrop&Straton are peste 200,000 de clienti. Din portofoliul Rentrop&Straton amintim: lucrarile editoriale din colectia Consilier (Taxe si Impozite, Contabilitate, TVA, Impozit pe Profit, Codul Muncii, Managementul Resurselor Umane, Management Financiar, Contracte Comerciale), colectia Ghidul Managerului Eficient. Rentrop&Straton organizeaza Seminarul National de Fiscalitate si Contabilitate, Seminarul National de Legislatia Muncii si Seminarul National de Controlling si Analiza Financiara.

Cu 130 de angajati, peste 500 de autori si specialisti si o cifra de afaceri de 4,6 milioane de euro, Rentrop&Straton este cel mai important furnizor roman de content specializat. Conform unui studiu realizat la finalul anului 2010, Rentrop & Straton este cea mai cunoscuta firma romaneasca de consultanta in afara celor ce formeaza grupul Big Four si se bazeaza pe experienta de peste 30 de ani a puternicei companii germane VNR Verlag fur die Deutsche Wirtschaft AG.

“ Inventam concept, dezvoltam instrumente de marketing online care ne aduc mai aproape de partenerii nostri.
Transmitem informatii de specialitate in cel mai scurt timp, pentru a pregati permanent oamenii de afaceri si a asigura performanta.
Acestea sunt doar cateva motive pentru care suntem cei mai buni. Cei mai buni in consultanta de afaceri, idei de afaceri, seminarii si produse adresate specialistilor din toate domeniile"