Rentrop & Straton organizeaza Conferinta Nationala - Cariera ta in HR, Editia a II-a pe 20 Februarie in Bucuresti

BUCURESTI - 6 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, HR, Cursuri

Live site

Conferinta Nationala Cariera ta in HR este un eveniment de elita, rezervat profesionistilor. Rentrop & Straton organizeaza seminarii de HR din 2011

Conferinta Nationala Cariera ta in HR - Eveniment organizat de Rentrop & Straton

Conferinta Nationala Cariera ta in HR - Eveniment organizat de Rentrop & Straton

Periodic, Rentrop & Straton organizează seminarii sau traininguri specializate . Printre cele mai cunoscute cursuri și seminarii se numară Seminarul Național de Contabilitate și Fiscalitate, Seminarul Național de Legislația Muncii sau Seminarul de Evaluare, Seminarul de Fiscalitate și Contabilitate pentru Instituțiile Publice.

Conferinta Nationala Cariera ta in HR este un eveniment de elita, rezervat profesionistilor ce se bucura de un prestigiu deosebit in mediul economic si de afaceri din Romania. Si asta gratie mai multor factori: 

 

Experienta organizatorilorCompetenta si profesionalismul lectorilorCalitatea informatiilor oferite (in contextul actual, orice “secret” de HR dezvaluit de specialisti este nu numai util, ci si extrem de oportun)Locatia de lux (Hotel Marshall Garden, Bucuresti)Atmosfera “cu greutate”,generata atat de numarul masiv de participanti (peste jumatate din locuri s-au ocupat in prima zi de inscrieri), cat si de profesionalismul acestora – directori HR de la mari companii, juristi, consultanti, manageri.

 

Un eveniment cu adevarat memorabil, asadar, care va plaseaza pe dvs., ca participant, intr-un grup foarte select. Un eveniment despre care, cu siguranta, se va vorbi enorm in perioada urmatoare.

Rezervati acum participarea dvs. la Conferinta Nationala Cariera ta in HR organizata de Rentrop & S Straton!

 

Coordonatele evenimentului:

Data evenimentului: 20 februarie 2015

Durata evenimentului: 10:00 -14.30

Locul: Marshall Garden Hotel, Bucuresti (Calea Dorobantilor Nr. 50B, Zona: Piata Romana)

 

Tematica Seminarului:

Sesiunea I

“HR ca functie de business. De ce sta managerul HR la stanga Tatalui?”

   (Dragos Popescu)

“Brandul personal vs. brandul de angajator. Cum le impletim si cat de mult conteaza imaginea in business?”

  (Corina Neagu)

Sesiunea a-II-a

“Mersul pe sarma sau o cariera in HR?”

   (Mihaela Feodorof)

“High Performing Organisations si Engagement: Construieste o cultura organizationala centrata pe angajament si implicare”

   (Sorin Faur)

Networking


Programul Conferintei Nationale Cariera ta in HR:

10:00  - Intampinarea participantilor

10:30 – 12.00 Sesiunea I

12:00 – 12:30 Coffebreak

12.30 – 14.00 Sesiunea a-II-a

14:00-14:30 – Networking

 

Lectorii evenimentului "Cariera ta in HR":

Dragos Popescu

Trainer | consultant, Diagma

Vine cu o solida experienta directa in business, ocupand pozitii manageriale de varf, in particular in industria telecom.

Sustine in mod curent sesiuni de training, cu precadere in domeniile: Business Management, Finante, Vanzari, Project Management totalizand peste 400 zile de training.

Detine un titlu MBA si este absolvent a numeroase programe / cursuri de dezvoltare profesionala, atat in domenii de specialitate cat si de dezvoltare a abilitatilor de comunicare si pedagogice.

           

Corina Neagu

Consilier in cariera, 4Tree

Specialist in Administrarea personalului si Dezvoltare (certificat CIPD UK);

 

Experienta de peste 17 ani in probleme legislative si de management al Resurselor Umane, in sectorul privat;

Lector la: Business Days Craiova 2013, Business Days Bucuresti 2012, HR Summit Iasi 2013, HR Summit Cluj 2014, HR Summit Timisoara 2014, Intalniri “Femei in afaceri”, Universitatea Alternativa, Seminar de Evaluare Rentrop&Straton, Seminar intern de Motivarea angajatilor Rentrop&Straton.

 

Mihaela Feodorof

Consilier in cariera, Yourway Life & Career Counseling

Are o experienta de 16 ani in Resurse Umane, domeniul bancar (BRD)

A lucrat in departamentele de training, recrutare si gestiunea carierei si a coordonat echipa de recrutare, acoperind un volum de peste 6.500 de noi angajari.

A obtinut certificarile certificarile HART, HOGAN Assessment Certificate, Performance Consultants International - Certificate for Professional Development, Executive Coaching for Performance and Purpose in Organizations.

 

Sorin Faur

Director HR, BDO Romania

Are experienta de peste 14 ani in consultanta de Resurse Umane: diagnoza si dezvoltare organizationala, design si optimizarea structurii organizationale, managementul schimbarii, managementul performantei, conceperea strategiei HR, cultura organizationala

A lucrat cu organizatii mari, cum ar fi Coca-Cola, Lisa Draxlmaier, Valeo, Renault, GFR, Ministerul Muncii din Romania, BCR, InterAgro, Agricover, Avon si altele

Este Consultant Management Autorizat, membru al Clubului Roman de HR, trainer autorizat si project manager

 

Tarif de participare la eveniment

 

Participarea este GRATUITA* pentru dvs.

* Se aplica taxa de rezervare de 100 de lei, care va fi returnata sub forma

 - unui Voucher in valoarea de 50 de lei pentru achizitionarea de produse specializate pentru activitatea dvs.

3 lucrari de exceptie oferite de Rentrop & Straton

 

Inscrieri

Tel.: 021.209.45.45

Online: www.seminarii.ro

Despre Rentrop&Straton

De 20 ani, RENTROP & STRATON – Grup de Editura si Consultanta in Afaceri sustine mediul de afaceri din Romania, fiind liderul pietei de informatii specializate. De 20 ani, peste 200.000 de firme din Romania au cumparat cel putin un produs RENTROP & STRATON. De 20 ani, clientii nostri si-au gasit cei mai buni prieteni in expertii nostri. Inventam concepte. Dezvoltam instrumente de marketing online care ne aduc mai aproape de partenerii nostri. Aflam primii de orice schimbare legislativa si nu numai. Transmitem informatii de specialitate in cel mai scurt timp, pentru a pregati permanent oamenii de afaceri si a asigura performanta. Acestea sunt doar cateva motive pentru care suntem cei mai buni. Cei mai buni in consultanta de afaceri, idei de afaceri, seminarii si produse adresate specialistilor din toate domeniile.