Reper21 organizeaza expozitia 'Deprinderi verzi' la ONGFest intre 11-13 sept.

BUCURESTI - 10 septembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De vineri pana sambata ne gasesti pe str. Franceza, in Centrul Istoric!
Vom prezenta expozitia de postere 'Deprinderi verzi!' si vom realiza proiectii de fotografie pe tema 'Dialogul intercultural'. Cei interesati de proiectele noastre vor avea ocazia sa le cunoasca si, mai mult, sa se implice in cele ce vor urma. Reper21 recruteaza voluntari isteti, ambitiosi si cu spirit ecologist!

ONGFest (www.ongfest. ro) este un promotor al participarii publice si al comportamentului voluntar. Este cel mai mare eveniment al societatii civile romanesti si se va desfasura intre 11 - 13 septembrie, de la 11:00 la 23:00, in centrul vechi al Bucurestiului, in perimetrul strazilor Franceza, Stavropoleus si Smardan.

ONGFest este organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Banca Comerciala Romana si este finantat de Trust for Civil Society in Central & Eastern Europe si EEA Grants.

“Dorim sa cream o traditie si in fiecare an cetatenii sa stie ca in centrul vechi al Bucurestiului are loc Festivalul Organizatiilor Neguvernamentale (ONGFest), un loc in care pot vedea catre ce organizatii sa directioneze 2%, unde se pot implica in activitati voluntare in folosul comunitatii, cum pot sustine ideile pe care sectorul nonprofit le promoveaza”, Ionut Sibian, Director Executiv al FDSC.

Despre REPER21

Asociatia Reper21 (Reteaua Europeana pentru Promovarea unei Economii Responsabile a secolului XXI) a lansat Programul Reperverde. Acesta este un program de promovare a practicilor de consum responsabil si, foarte curand, a produselor/serviciilor ecologice, biologice si sociale. Asociatia a lansat portalul www.reperverde.ro dedicat educatiei si sensibilizarii publicului roman privind consumul responsabil.
Pe langa acest portal, Reper21 organizeaza campanii in spatiul public pentru sensibilizarea si informarea consumatorilor privind practicile/produsele responsabile. Va asteptam intre 11-13 septembrie la ONGFest!

Bd. Mircea Voda, nr.37, bl. M29, sc.C, ap. 90, sect.3 ,
030668 - Bucureşti
contact@reper21.org
www.reper21.org