Întâmpină primăvara în formă maximă! Reprezentanţa Infrafit România ţi-a pregătit multe surprize !

BUCURESTI - 13 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Sanatate

Vrei să întâmpini primăvara în cea mai bună formă fizică şi psihică? Eşti la un telefon distanţă de Centrul Infrafit – The Ultimate Slimming Technology - din Bucureşti, Intrarea Mareşal Josef Pilsudski nr.6, cu pachete speciale valabile în perioada 15.02.2013-31.03.2013.
• 12 şedinţe InfrafitX, 12 şedinţe saună infraroşu, 12 şedinţe Powerplate şi 12 şedinţe hidromasaj, totul cu 500 EUR
• Pachet 10 şedinţe masaj anticelulitic, 550 RON
• În colaborare cu clinica ProVita – Diagnostic si Tratament, 15% discount la intervenţiile de rejuvenare facială cu acid hialuronic şi toxină botulinică, efectuate doar în clinica Provita Bucureşti de către Dr. Dan Georgescu, MD, PhD, MS, Facial Plastic Surgery, Oculoplastic Surgery, Johns Hopkins Medical Institute USA, discount aplicabil doar pentru clienţii Centrului Infrafit

Întâmpină primăvara în formă maximă! Reprezentanţa Infrafit România ţi-a pregătit multe surprize !

Programează-te acum pe www.infrafit.ro sau la tel. 021 211 65 65 / 0754 890 153

“Este mult mai simplu decât crezi sau decât ți se explică” spune Fabio Marchesi, inventatorul sistemului INFRAFITX.

“InfrafitX este unica tehnologie infra-roşu brevetată şi patentată la nivel mondial care accelerează şi schimbă metabolismul, corpul devenind mult mai eficient în arderea grăsimii şi în inversarea tendinţei de acumulare. Reduce cantitatea de grăsime corporală subcutanată per ansamblu, însă se poate programa exclusiv pe anumite părţi ale corpului unde grăsimea este localizată inestetic. Tonifiază şi întăreşte muşchii, îmbunătăţeşte aspectul fizic şi elimină celulita. Pe parcursul tratamentului InfrafitX corpul utilizează ca şi combustibil grăsimea în locul zahărului, ca atare nu se produce acid lactic, iar activitatea fizică devine uşoară. Accelerează procesele anti-aging şi detox pentru că mişcarea, respiraţia, fluxul sanguin datorat unei posturi studiate din punct de vedere ergonomic si reglat electronic în înălţime-înclinare-distanţă, precum şi razele infraroşii informate curăţă ţesuturile şi reduc retenţia hidrică. Îmbunătăţeşte sistemul endocrin i nivelurile de endorfină, serotonină şi melatonină ("substanţele fericirii"), care se traduc prin stare emotivă pozitivă, reglare a ciclului somn-trezire şi reducere a apetitului pentru mâncare. Şi nu în ultimul rând, ajută în cazul durerilor articulare până la eliminarea lor definitivă. Rezultatele sunt într-adevăr spectaculoase  iar noi dorim ca fiecare client care ne trece pragul să fie fericit !” a declarat Raluca Iliescu – Managing Partner Infrafit România

Sistemul INFRAFITX a revoluționat domeniul pierderii în greutate! Îți transformă grăsimea în energie fără să renunți la nimic! Şi fără dietă !

Sistemul INFRAFITX este brevetat și patentat la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetări științifice și medicale asupra metabolismului uman și asupra motivului pentru care organismul acumulează grăsime mai mult decât consumă – MIACT (Marchesi Infrared Adipocytes Tecnology). INFRAFITX este cea mai avansată tehnologie pentru activarea metabolismului lipidelor și stimularea localizată a lipolizei. Rezultatele obținute SUNT PE TERMEN LUNG și nu se datorează doar grăsimii metabolizate în timpul tratamentelor, ci și schimbării metabolice generale. Metabolismul este “reeducat” și “reprogramat” să consume depozitele de grăsime în cele 24 ore, atât în starea de repaus cât și în timpul somnului. INFRAFITX a fost creat pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp nu doar mai atractiv, ci, de asemenea, mai sănătos și mai plin de viață. Grăsimea se reduce într-un mod plăcut și ușor, nivelurile de vitalitate și eficienţă fizică cresc, iar starea fizică e excelentă.

Despre Reprezentanta Infrafit Romania

Romania este a 5-a tara din UE in care s-a lansat pe data de 1 noiembrie 2012 sistemul InfrafitX bazat pe tehnologia MIACT. Este singura tehnologie existenta la nivel mondial care se foloseste de accelerarea si schimbarea metabolismului pentru a obtine rezultate rapide si de lunga durata.
În Centrul Infrafit nu există bisturiu, ci doar soluţii neinvazive cu rezultate pe termen lung,pentru efectele unui metabolism lent sau ale unui stil de viață mai puţin ordonat. Seria de terapii pe care vi le propunem pot reversa vârsta cronologică până la câţiva ani în maxim 3 luni. Într-adevăr sună „wow” şi chiar aşa este!
Nu-ţi promitem rezultate fără efort, dar îţi promitem că vei arăta și te vei simți mult mai bine.