BassHunter deschide weekendul la Club Bellagio - Vineri 05 Decembrie

Locul desfasurarii: Bellagio Club

Organizator: rePublik agency

BassHunter deschide weekendul la Club Bellagio - Vineri 05 Decembrie

Jonas Erik Altberg, cunoscut sub numele de scena Basshunter, este un muzician si DJ suedez, nascut pe 22 decembrie 1984,in Halmstad.

Basshunter a inceput sa faca muzica in 1999, ajutandu-se de programul pe calculator Fruity Loops. Primul album - The Bassmachine – l-a lansat in 2004, prin intermediul propriei sale pagini web.Dupa ce cateva demo-uri marca Basshunter s-au raspandit pe internet, Jonas Altberg a inceput sa primeasca telefoane de pe la cluburi care doreau sa-l angajeze ca DJ.

In aprilie 2006, a semnat primul sau contract de inregistrari cu Warner Music. Primul single sub umbrela Warner, "Boten Anna" a devenit hit in Scandinavia aproape concomitent cu lansarea."Boten Anna" a fost totodata primul cntec in limba suedeza care a reusit sa ajunga pe locul 1 in Dutch
Top 40, iar versiunea in engleza a piesei ("Now You're Gone") a ajuns number 1 in Topul UK, in 2008.

A urmat un al doilea single de mare succes, "All I ever wanted", iar acum este asteptat cu nerabdare de catre fani cel de-al treilea, care va fi "Angel in the night". Intr-un interviu pentru The Daily Mirror, Basshunter a afirmat ca i-ar placea sa colaboreze cu Madonna sau cu Robbie Williams, deoarece ii considera adevarate legende.

Vineri, 5 decembrie, Basshunter va sustine un show incendiar in Bellagio Club. Nu lipsiti!
Pentru alte detalii: www.bellagioclub.ro

Parteneri:
Radio21, UTV, Revista VIP, Revolt, afterPARTY.ro, Neogen, Diseara.ro, Port.ro, Muzicabuna.ro, ComunicateDePresa.ro, Afterhours.ro, Bucuresteni.ro, Anyplace.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bellagio Club
Adresa: Stefan cel Mare Nr.31 [intersectia Lizeanu]
club@bellagioclub.ro ; 0722 323 324 ; www.bellagioclub.ro
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

booking, planning & comunication
made by rePublik agency
office@republik.ro

ps:
presa la eveniment asteptam confirmari la
office@republik.ro
-

Despre REPUBLIK AGENCY

www.infoBancare.ro, primul portal care reuneşte toate produsele din trei domenii diferite (bancar, leasing şi asigurări), a fost lansat pe piaţă la sfârşitul lunii septembrie. Reţeaua, formată din infoBancare.ro, infoStatistici.ro, cautcredite.ro, cautleasing.ro, cautasigurari.ro şi cautcursvalutar.ro, oferă vizitatorilor posibilitatea de a lua în cel mai scurt timp o decizie legată de un anumit produs, prin intermediul sistemului complex de calculatoare. În acelaşi timp, analizele, statisticile şi rapoartele la nivel naţional furnizate de infoStatistici.ro oferă o imagine completă depre obiceiurile de consum şi preferinţele potenţialilor clienţi.

Participare: Intrare libera