Produsele bancare, leasing si asigurari, descifrate de un singur portal: infobancare.ro!

BUCURESTI - 29 septembrie 2010

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

infobancare.ro, primul portal care reuneste toate produsele din trei domenii diferite (bancar, leasing si asigurari) s-a lansat in forma finala. Astfel, vizitatorii pot lua in cel mai scurt timp o decizie in cunostinta de cauza datorita functiilor de comparare, analiza si aplicare gratuita la produsele pe care le considera avantajoase.

Produsele bancare, leasing si asigurari, descifrate de un singur portal: infobancare.ro!

Nu mai este un secret pentru nimeni ca sistemul bancar, de leasing sau de asigurari se dovedeste adesea a fi un adevarat hatis pentru client. Complexitatea ofertelor este doar unul dintre factorii care fac ca informarea in profunzime sa fie greu de atins. In acest context a fost conceputa infobancare.ro, o retea online care ofera vizitatorilor informatii complete asupra produselor bancare, de leasing si asigurari, ofertele fiind actualizate in permanenta de catre consultanti dedicati. “Fiecare membru al echipei infoBancare stie din experienta proprie cat de greu este si cat timp ocupa luarea unei decizii pentru achizitia unui serviciu din cele trei domenii pe care le acoperim. Astfel, avand expertiza necesara, am decis sa dezvoltam o platforma care poate facilita acest demers, oferindu-le utilizatorilor o imagine reala, actuala si de ansamblu asupra acestor piete.”, a declarat Anton Voicu, Project Manager infobancare.ro

Pentru a fructifica cu succes datele oferite de catre reteaua infobancare.ro, utilizatorii au la dispozitie instrumentele necesare pentru a transforma informatiile brute despre un produs in date valoroase care ii vor ajuta in cele din urma sa ia o decizie in cunostinta de cauza. “In cadrul retelei infobancare.ro am dezvoltat un sistem complex de calculatoare unde acestia au libertatea de a alege criteriile de calcul si de a determina datele de care au nevoie. Interfata acestor calculatoare este foarte simpla si foarte usor de folosit. In tot cuprinsul site-ului, vizitatorii au posibilitatea sa compare un produs care li se pare interesant cu un altul din aceaasi categorie sau, daca informatiile regasite l-au convins, poate sa aplice gratuit direct la acest produs.”, a adaugat Anton Voicu.

Particularitatea retelei infobancare.ro in comparatie cu site-urile similare este ca utilizatorii pot gasi, in acelasi loc, toate produsele din trei domenii independente. Astfel, informarea se face mult mai usor, economisindu-le timp pe care altfel l-ar fi pierdut pe internet cautand oferte si informatii!

Despre rePublik agency

-
infoBancare.ro
.........................

info@infobancare.ro