Black Friday la Reserved

BUCURESTI - 28 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Preturi cu 30% mai mici in toate magazinele Reserved din Bucuresti si din tara, cu ocazia Black Friday de pe 29 noiembrie.

Black Friday la Reserved

La Reserved, vinerea vine cu surprize. Pentru ca ne dorim ca si in aceasta iarna, clientii nostri sa se bucure de outfituri in trend la preturi accesibile, anuntam startul unei Sesiuni de shopping Black Friday.

Astfel, pe 29 noiembrie va asteptam in toate magazinele Reserved din Bucuresti si din tara pentru a va bucura de preturi cu 30% reduse. Cautati produsele cu eticheta alba si reinnoiti-va garderoba.

Fie ca discutam despre stilul Couture, in culorile clasice alb si negru sau Punk Grunge, in materiale de piele si lana, doamnele au de unde sa isi aleaga haine pentru orice moment al zilei, in functie, desigur si de starea de spirit, pentru ca, nu-i asa, hainele vorbesc despre noi.

Domnii nu au fost uitati nici ei. Stilul Graceful aminteste de o eleganta moderna marcata de aplicatii metalice si culori puternice, iar stilul Projection ne duce intr-un univers al printurilor si mesajelor artistice.

Asadar, va asteptam la Reserved, vineri 29 noiembrie, pentru o bine meritata Vinere Neagra a preturilor care vor fi taiate cu 30%.