Residence Exclusive Spa – imbinarea perfecta intre relaxare si romantism

BUCURESTI - 9 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Fisiere atasate:

43139-1-small.jpg

Daca pana acum va gandeati la un spa ca la un loc unde uitati complet de griji pentru cateva ore, imaginati-va cum este sa mergeti la un spa care va face sa va indragostiti de starea de spirit pe care vi-o ofera.

Cel mai nou si mai incitant spa deschis in Bucuresti se afla la Hotel Residence Cerisiers, situat in apropierea Arcului de Triumf, pe strada Alexandru Constantinescu, 33.

Veti descoperi la Residence Exclusive Spa un jacuzzi cu totul special, saună, masaj de relaxare, steam bath, combo, masaj reflexologic, masaj cu pietre vulcanice, masaj cu beţe de bambus, împachetări cu vin, cu piper, cu ciocolată şi chiar cu spirulină. Tarifele pentru o sesiune de Spa pornesc de la 30 de euro de persoană pentru două ore şi ajung până la 100 de euro pentru un maxim acceptat de zece persoane. Sampania si capsunile sunt oferite din partea casei, iar noutatea cea mare este ca, la cerere, se organizeaza party-uri romantice, party-uri pentru burlace sau burlaci si party-uri VIP.

Si ca sa completati tabloul de relaxare si romantism, interesati-va si de “Pachetul Romantic” pe care Hotelurile Residence il pun la dispozitia celor care sarbatoresc nunta, aniversarea, o ocazie speciala sau doresc sa petreaca timp de calitate cu persoana iubita, intr-um ambient de exceptie. In linii mari, oferta cuprinde petrecerea unei nopti de weekend la unul din Hotelurile Residence Cerisiers sau Oliviers, cu capsuni, sampanie si flori in camera, cu mic dejum inclus si late check-out. Si bineinteles, cu tot farmecul unui hotel de 4 stele lux. Oferta ideala pentru noaptea nuntii si pentru indragostitii de orice varsta.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.residencehotels.com.ro , iar pentru rezervari Spa: 021.224.5044.

Despre RESIDENCE HOTELS

Residence Hotels- hoteluri boutique de lux in centrul rezidential al capitalei!
Member of Exclusive Hotels - Luxury and Charm & Character.
Strada Alexandru Constantinescu, nr.33, sector 1, Bucuresti
Telefon: 021.224.5044
reservations@residence.com.ro