Residence Hotels - Parteneri de renume

BUCURESTI - 25 mai 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Situate in zona rezidentiala de langa Arcul de Triumf, hotelurile Residence Arc de Triomphe si Residence Domenii Plaza au gazduit de-a lungul timpului personalitati de elita, de la inalti diplomati, politicieni, pana la oameni de cultura si actori cu recunoastere internationala.

Au trecut doi ani de zile de cand Ferrari impartaseste victoriile si aceleasi pasiuni cu publicul din Romania.
Pilotul Scuderiei Ferrari, Giancarlo Fisichella a fost invitatul de onoare al acestui minunat eveniment facand o demonstratie cu un model 458 Italia in incinta Baneasa Shopping City.
Residence Hotels a avut onoarea de a il gazdui pe celebrul pilot in unul dintre apartamentele luxoase de la Hotelul Residence Domenii Plaza.


Residence Hotels este rezultatul unei investitii 100% romanesti. Situate in zona rezidentiala de langa Arcul de Triumf, hotelurile Residence Arc de Triomphe si Residence Domenii Plaza au gazduit de-a lungul timpului personalitati de elita, de la inalti diplomati, politicieni, pana la oameni de cultura si actori cu recunoastere internationala.

Printre colaboratorii Residence Hotels se numara companii nationale si internationale de prestigiu, ambasade si consulate, ministere, banci, camere de comert internationale, tour-operatori si birouri de turism, case de productie cinematografica de renume, trusturi media etc.
Incepand cu anul 2007, Residence Hotels este primul membru din Romania al asociatiei europene Exclusive Hotels, categoria 'Luxury' si 'Charm & Character', o recunoastere a stilului si a calitatii serviciilor pe care le propune pe piata hoteliera din Romania.
Din ianuarie 2010 Residence Hotels se numara printre primii membrii ai BLLA (Boutique and Lifestyle Lodging Association), singura asociatie mondiala a hotelurilor boutique, cu sediul la Los Angeles.
De asemenea, Residence Arc de Triomphe si Residence Domenii Plaza sunt primele hoteluri romanesti partenere ale CNN si totodata singurele hoteluri boutique din Romania care isi asociaza numele cu cea mai mare retea de televiziune de stiri si informatie din lume.

Despre Residence International

www.residencehotels.com.ro
Str.Alexandru Constantinescu nr.33
reservations@residence.com.ro