Restart Energy, furnizorul de energie și gaz care ajută elevii să își atingă adevăratul potențial

Timisoara - 26 aprilie 2017

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În competiția Zero Robotics, organizată de NASA, anul acesta vor participa și un grup de liceeni din Timișoara. Aceștia vor avea ocazia să controleze sateliții experimentali ai NASA în spațiu prin programe create chiar de ei. Restart Energy, furnizorul de energie și gaz cu sediul în Timișoara sprijină inițiativa lor de participare, contribuind activ în a-i ajuta să își împlinească visul.

Un grup de liceeni din Timișoara, pasionați de robotică și de perspectiva îmbunătățirii viitorului în care ei vor avea un rol principal de jucat, participă la competiția Zero Robotics, care se desfășoară în Statele Unite ale Americii în cadrul căreia vor putea controla sateliții experimentali în spațiu ai NASA prin programe create chiar de ei.

Pentru ca acești elevi să se poată dezvolta, să poată avansa și să dezvolte noi idei și proiecte, Restart Energy, companie de furnizare energie și gaz din Timisoara, îi sprijină acoperind cheltuielile necesare deplasării și obținerii autorizațiilor necesare.

Restart Energy dă astfel dovadă de Responsabilitate Socială prin implicare în viața comunității și de receptivitate la tot ce este nou prin susținerea tinerei generații.

Le urăm succes!

Despre Restart Energy

Restart Energy One, furnizorul online de energie și gaz, cu prețuri mai mici și condiții contractuale mai bune.