Restaurant Bliss Sibiu - Petrecere de deschidere

Organizator: Restaurant Bliss Sibiu

Restaurant Bliss Sibiu - Petrecere de deschidere

Restaurantul Bliss va invita la petrecerea de deschidere din data de 8 martie 2011.

SIBIU – 8 martie 2011

Restaurantul Bliss va asteapata in data de 8 Martie in locatia sa din Calea Turnisorului, 116 pentru a sarbatori impreuna Ziua Femeii. Un restaurant cu totul inedit, Bliss va invita sa gustati din preparatele bucatariei romanesti si internationale pe care bucatarii nostri le-au pregatit cu mare grija.

Restaurantul cu o capacitate de 200 de locuri este locul ideal fie pentru a lua masa in timpul zilei, fie pentru a organiza evenimente private sau corporate.

Restaurantul Bliss surprinde prin designul modern, prin ospitalitatea personalului si prin meniul ofertant si diversificat. Sofisticat si totusi familiar, restaurantul Bliss doreste sa faca din evenimentele dumneavoastra niste evenimente de neuitat si sa garanteze fidelizarea clientilor sai.

Cand esti aici, esti in familie – sloganul restaurantului Bliss evidentiaza perfect atmosfera pe care cei de aici o creaza, de la ambianta incaperii pana la conducere si personal. Toata lumea isi da silinta pentru a crea atmosfera cea mai distinsa si a fi pe placul clientilor sai. Garantam satisfactia serviciilor noastre.

Locatia dispune si de o pensiune unde va puteti caza dumneavoastra si oaspetii dumneavoastra.

Restaurantul Bliss locatia ideala pentru evenimentele tale.

Va asteptam cu mare drag!

http://www.restaurantbliss.ro

Pentru confirmari si informatii suplimentare despre eveniment sunati la 0744312002.

Ne gasiti pe

Calea Turnisorului, Nr. 116

Sibiu

Confirmare pana la data: 17 February 2011

Participare: Intrare libera