A aparut nr. 57 al revistei 4cars

BUCURESTI - 12 decembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Saptamana aceasta a aparut cel de al 57-lea numar al revistei auto 4cars, singura publicatie auto gratuita distribuita in Bucuresti care beneficiaza de auditul BRAT.
Revista beneficiaza de un sumar bogat in informatii utile din care enumeram:

A aparut nr. 57 al revistei 4cars

Test-Drive: HYUNDAI i30 vs BOBI

Daca in numarul 55 v-am facut cunostiita cu Kia cee’d SW, in mod evident trebuia sa vi-l prezentam si pe fratele mai mic - Hyundai i30, noul concept al grupului coreean. Am avut placerea sa testam i30-ul si trebuie sa spunem este cu totul altceva decat ne-au obisnuit cei de la Hyundai pana acum. Este o masina ce se adreseaza segmentului tanar de piata si care isi propune sa concureze cu Volkswagen Golf, Fiat Bravo, Toyota Auris, Opel Astra, Renault Megane sau Peugeot 307.

Citeste mai mult aici (click pe link sau copiaza linkul in browserul tau): http://www.4-cars.ro/Articol.aspx?id=686

Sfaturi: CATEVA SFATURI PENTRU SOFERII OPRITI DE POLITIA RUTIERA

In cazul in care va deplasati cu masina si sunteti trasi pe dreapta de catre agentii de la Politia Rutiera este bine sa cunoasteti cateva lucruri.

Citeste mai mult aici (click pe link sau copiaza linkul in browserul tau): http://www.4-cars.ro/Articol.aspx?id=685

4sale: LICHIDUL DE IARNA PENTRU PARBRIZ

Sezonul rece s-a instalat deja si este cazul sa ne pregatim masina pentru noile conditii atmosferice, in care lichidele din masina pot ingheta foarte usor. Cel mai expus la acest risc este detergentul pentru spalarea parbrizului. De aceea, trebuie sa achizitionam un lichid de spalare special pentru iarna, care sa reziste la temperaturi scazute.

Citeste mai mult aici (click pe link sau copiaza linkul in browserul tau): http://www.4-cars.ro/Articol.aspx?id=684

Eveniment: LOGANUL, MAI PUTIN DAUNATOR MEDIULUI

In cursa ecologica Michelin Bibendum Challenge, organizata in acest an la Shanghai, Renault a participat cu un model Logan eco2, cu motor diesel optimizat si a obtinut locul doi.

Citeste mai mult aici (click pe link sau copiaza linkul in browserul tau): http://www.4-cars.ro/Articol.aspx?id=683

De asemenea, in acest numar am avut sub lupa rubricii “Tester” o spalatorie de pe Soseaua Morarilor, precum si ultimele evenimente din industria auto din Bucuresti. Tot in acest numar aveti peste 20 de pagini de informatii utile: adrese, oferte, recomandari si telefoane de contact din serviciile auto bucurestene.

Despre Revista 4cars si www.4-cars.ro

Despre revista 4cars:
Revista 4cars a fost lansata in 4 august 2005. Apare joi, de doua ori pe luna, si se distribuie gratuit exclusiv in Capitala, motiv pentru care cel mai bun slogan a si fost usor de ales: Bucurestiul in servicii auto.
4cars s-a lansat pentru a aduce un suflu nou in presa specializata, concentrandu-se asupra zonei de servicii auto, o zona destul de uitata de catre celelalte publicatii cu si despre masini.
4cars a fost partener media la numeroase evenimente: SIAB, SMAEB, SAMS, ExpoTowns, Bran Beetle Meeting, FINFAIR, Serres Cup, Autoteknica etc. Fiind unul dintre cele mai puternice canale de comunicare pentru Bucuresti din domeniul auto, gratie tirajului de 20.000 de exemplare lunar si audientei acestora (in urma unui studiu realizat de o companie independenta, un exemplar din revista este citit in medie de 2,56 persoane).
Adevarata forta a revistei a venit prin publicul sau, care a primit constant informatiile pe care le astepta. 4cars a impus pe piata conceptul de “Tester de servicii” – o serie de articole in care reporteri incognito testeaza serviciile (cum ar fi cele de la spalatorie) pentru a oferi cititorului informatii obiective
La momentul implinirii a doi ani de la aparitie, 4cars a identificat si alte tipuri de informati de care cititorii au nevoie, cele mai multe reiesite din interactiunea permanenta cu acestia. Spre exemplu, analiza comparativa a modelelor din aceeasi clasa formeaza o imagine foarte exacta asupra unor posibile alegeri, sfaturile practice ii ajuta pe soferi sa isi intretina corespunzator masinile, iar stirile si reportajele ii ajuta sa ramana la curent cu evenimentele si lansarile din piata auto.
Periodicitate: bilunara (apare joi)
Format: A5
Nr. pagini: 32
Tipar: integral policromie, hartie lucioasa 115g/mp
Data lansarii: 4 august 2005
Tiraj auditat BRAT(incepand cu ianuarie 2006): 10.000 ex.
Distributie: gratuita controlata
Peste 200 locatii HoReCa (prin retelele Spin Media si NewEuropeMedia)
Peste 50 de benzinarii (Mol Romania si LukOil)
Peste 100 de locatii auto (magazine de piese de schimb, spalatorii, vulcanizari, service-uri, ateliere audio/alarme/tuning etc.)
Parcarea subterana City Mall
Circuitul de karting AmcKart
Automobil Clubul Roman – sediul Bucuresti
Complexul comercial AUTOVIT
Birourile de Accidente Usoare - Bucuresti
Cu stima,

DAN OLTEANU
Strategy Manager

Tel: 0723225152
E-mail: dan.olteanu@4-cars.ro
Web: www.4-cars.ro
office@4-cars.ro