PENNY MARKET a deschis la Lugoj

BUCURESTI - 26 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Bucureşti, 26 IULIE 2012 – REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL, a deschis la Lugoj (judeţul Timiş) cel de-al 127-lea magazin Penny Market din ţară şi unitatea cu numărul 133 din reţeaua sa.

Noul magazin din Lugoj este situat în strada Episcop Doctor    Ioan Bălan nr. 24-26, are o suprafaţă  de vânzare de ca. 760 m2  şi dispune de 47 locuri de parcare.

La nivel naţional, Rewe România a creat - până în prezent - peste 2.600 locuri de muncă, iar ca urmare a deschiderii magazinului din Lugoj au fost create – la nivel local –  14 locuri de muncă suplimentare.

Noul magazin va oferi clienţilor o gamă variată de produse, care acoperă tot necesarul zilnic, la cel mai bun raport calitate-preţ.

Principiul Penny Market se bazează pe achiziţionarea de produse autohtone, ponderea cea mai mare în sortiment având-o produsele alimentare.

Totodată, noul magazin va avea un sortiment bogat de mărci proprii, atât naţionale cât şi internaţionale, produse de calitate superioară la preţuri foarte avantajoase.

Locuitorii oraşului Lugoj vor avea la dispoziţie o clădire modernă, construită după standardele actuale, ce oferă condiţii optime pentru a face cumpărăturile într-un ambient deosebit şi în timp foarte scurt.

Compartimentarea clară pe grupe de produse facilitează orientarea clienţilor.

Un punct forte îl reprezintă raionul de produse proaspete.

De asemenea, clienţii se vor putea bucura zilnic atât de un sortiment variat de carne proaspătă - marcă proprie - cât şi de raionul de brutărie, unde vor putea achiziţiona specialităţi de pâine şi patiserie proaspăt coapte în magazin.

Alături de gama variată de produse alimentare, Penny Market îşi va întâmpina săptămânal clienţii cu oferte tematice atractive la produse nealimentare, ca de exemplu: articolele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie, articole de joacă şi de sezon.

Despre Penny Market:

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE şi unul din cei mai activi retaileri din România. Alături de cele 127 magazine Penny Market, compania mai operează pe piaţa românească 6 magazine Penny Market XXL.

Grupul REWE se numără printre liderii europeni în comerţul alimentar, fiind prezent şi în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia şi Bulgaria.

 

 

Despre REWE ROMANIA SRL

Grupul REWE este unul dintre liderii europeni în comerţul alimentar şi în turism. În afară de comerţul en detail din domeniul alimentar, REWE mai este activ la nivel european şi în domeniul turismului cât şi cel al comerţului cu articole de tipul Do-it-Yourself. Grupul REWE este reprezentat în Europa de peste 14.500 magazine în Germania, Austria, Italia, Ucraina, Ungaria, Rusia, Cehia si Bulgaria, iar in România este prezent prin lanţurile de magazine Billa, Selgros, Penny Market XXL si Penny Market.