Active Rent a Car inaugureaza biroul din aeroportul Otopeni

BUCURESTI - 19 martie 2012

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Turism

Active Rent a Car Romania inaugureaza, marti 20 martie 2012, in aeroportul Otopeni "Henri Coanda" din Bucuresti, un nou birou de inchirieri auto destinat persoanelor, oameni de afaceri sau turisti, care calatoresc in Bucuresti sau Romania si au nevoie de o masina de inchiriat.

Active rent a car Bucuresti continua si in acest an investitiile in noi puncte de inchirieri masini si in extinderea si modernizarea flotei de autoturisme. Compania de inchirieri auto a incheiat anul 2011 cu o crestere de 24% a cifrei de afaceri si cu o flota de masini in crestere cu peste 20 de unitati. Autoturismele disponibile pentru inchiriere sunt diverse, acoperind toata gama de marimi si modele: mini, compact, economy, sedan, monovolum, SUV, coupe, 4x4, full-size sau minibus.

Suntem specializati in contracte rent a car ieftin low cost, atat pentru persoane fizice (inchirieri auto pe termen scurt), dar si pentru persoane juridice, prin contracte de inchirieri masini pe termen lung (long term car rental), ca alternativa la contractele de leasing financiar sau operational.

Urmand planurile de noi investitii in extinderea de birouri rent a car, Active Rent a Car va inaugura, marti 20 martie 2012, un nou birou de inchirieri auto in aeroportul Otopeni "Henri Coanda" din Bucuresti. Biroul este disponibil 24/24h clientilor, turisti sau oameni de afaceri, ce vor sa inchirieze o masina in aeroportul International Otopeni. Sistemul de rezevari este foarte simplu. Viziteaza pagina web www.active-rentacar.ro si completeaza formularul de rezervari auto online. La selectarea locatiei de preluare a autoturismului bifati optiunea rent a car aeroport Otopeni si veti primi confirmarea rezervarii in cel mai scurt timp.

Suntem dedicati clientilor nostri si incercam sa fim aproape de ei, in oferirea unor solutii de transport modern si eficient.