FRANTA 10+

BUCURESTI - 20 octombrie 2010

Comunicat tip General in Turism

10 castigatori, 10 weekenduri, 10 orase � Franta 10 +!
Un concurs marca RFI Romania.

De astazi poti participa la unul dintre cele mai ample concursuri din Romania, FRANTA 10+. Poti castiga un week-end in unul dintre zece cele mai frumoase orase din Franta pentru tine si cel drag.

FRANTA 10+

Asculta zilnic frecventele RFI sau viziteaza site-ul www.rfi.ro, sectiunea Concursuri si participa la jocul interactiv care iti va aduce un sfarsit de saptamana magic in unul dintre orasele celebre ale Frantei: Montpellier,Toulouse, Bordeaux, Nisa, Nantes, Paris, Lyon, Strasbourg, Marsilia, Lille.

In premiu sunt incluse atat transportul tur-retur cu avionul, cat si cazarea de vineri pana duminica in camera dubla cu mic dejun inclus.
Premiile sunt acordate cu sprijinul Accor Hotels.

RFI te premiaza daca intri in joc ! Raspunde corect la cat mai multe intrebari ale jocului interactiv online FRANTA 10+ si poti sa iti faci bagajul.

Castigatorii FRANTA 10+ vor fi anuntati pe 6 decembrie, in cadrul programului 'Zebra'. Cei zece fericiti vor fi cei care au acumulat cele mai multe raspunsuri corecte. Ramai cu click-ul pe sectiunea Concursuri a www.rfi.ro sau pe frecventele RFI Romania si fa-ti un cadou in ajun de Sarbatori.

FRANTA 10+ si intri in joc! Accepti provocarea?

RFI Romania poate fi ascultat pe frecvenţele proprii in Bucureşti 93.5 FM, Iaşi 97.9 FM, Cluj 91.7 FM, Craiova 94 FM şi Chişinău 107.3 FM, o parte dintre programele informative fiind preluate de 56 de radiouri locale.
www.rfi.ro / mobil.rfi.ro

Despre RFI Romania

RadioFranceInternationale Romania
www.rfi.ro

concurs@rfi.ro
office@rfi.ro