R.H.S. Company – creştere de 78% în 2004

BUCURESTI - 19 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

R.H.S. Company S.A. a anunţat încheierea anului 2004 cu o cifră de afaceri de 30,5 milioane USD, în creştere cu 78% faţă de rezultatele înregistrate în 2003, confirmând previziunile estimate la începutul anului de către oficialii companiei.

R.H.S. Company – creştere de 78% în 2004

“Creşterea cifrei de afaceri de peste 75% înregistrată anul trecut, cu mult peste rata de evoluţie a pieţei de profil, s-a datorat atât extinderii portofoliului de produse oferite, cât şi adăugării de noi companii in lista de furnizori”, a declarat Dragoş Popescu, directorul general al R.H.S. Company. “Am adăugat anul trecut în portofoliu distribuţia a patru mărci noi: LG (dispozitive de stocare optică, monitoare CRT si TFT, laptop-uri), Leadtek (plăci video pe platformă Nvidia), Asrock (plăci de bază din segmentul entry-level) şi Alps (FDD). In plus, am extins gama de produse comercializate sub marca Asus cu laptop-uri, PDA-uri, barebones, urmând ca anul acesta să distribuim şi carcase şi ventilatoare.”

R.H.S. este, începând cu acest an, distribuitor autorizat Benq in România. Compania comercializează o gamă variată de produse incluzând monitoare LCD, proiectoare, camere digitale, scanere şi dispozitive de stocare optică.

Infiinţată în 1999, RHS Company a avut o evoluţie crescătoare pe parcursul celor cinci ani de activitate, înregistrând creşteri anuale ale veniturilor din vânzari de minimum 70%. Extinderea la nivel regional a companiei a fost susţinută anul trecut de deschiderea unei noi filiale în Bacău, alături de cele deja existente în Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi şi Constanţa. In 2005, compania intenţionează să mai deschidă încă două filiale.

Despre RHS Company

R.H.S. Company este importator şi distribuitor în România al mărcilor ASUS (plăci de bază, plăci video, dispozitive de stocare optică, laptop-uri, PDA-uri, barebone-uri, reţelistică, multimedia), Asrock (plăci de bază), Biostar (plăci de bază), Palit (plăci video), A4Tech (periferice), Jazz (boxe), Edimax (reţelistică), Sycron (memorii, plăci video), Proview (monitoare), AVC (ventilatoare), Super (carcase), Apollo (UPS-uri).

Miruna Georgescu
Marketing Manager
miruna.georgescu@rhs.ro