Campionii sanatatii - crosuri pentru parinti si copii

BUCURESTI - 27 mai 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Sambata, 29 mai 2010 te asteptam in Parcul Al.I.Cuza (fost IOR) pentru a participa la crosurile pentru copii si parinti!

Campionii sanatatii - crosuri pentru parinti si copii

Cu ocazia zilei de 1 Iunie RO CLUB MARATON impreuna cu www.alimentatiecopii.ro lanseaza o invitatie la sport in aer liber tuturor parintilor cu copii de varste cuprinse intre 6 luni si 12 ani.

Acestia sunt asteptati sambata 29 mai 2010, ora 10.00 in parcul Al Ioan Cuza (fost I.O.R.) la Campionii sanatatii – crosuri pentru copii si parinti. In spatele statuii Al. Ioan Cuza vor fi organizate crosuri la care vor participa cupluri copil-parinte, legate printr-o panglica de mana (1 m). Aceasta competitie se adreseaza in egala masura copiilor si parintilor, concurentii fiind stimulati sa colaboreze si sa comunice cat mai bine, bucurandu-se de sport si familie in acelasi timp.

Toti copiii vor primi “gustarea campionilor” – mere de la Irinuca (mascota www.alimentatiecopii.ro), diplome “Campionul sanatatii”, jucarii, face-painting, iar castigatorii fiecarei curse vor primi cadouri adaptate varstei, tricouri si gentute frigorifice Danone.

Despre RO CLUB MARATON

Ro Club Maraton este primul club al maratonistilor amatori din Romania. A fost infiintat in vara anului 2008 de catre un grup de alergatori din Bucuresti si alte orase, sub forma unei organizatii non-profit si are ca obiectiv principal promovarea alergarii pe distante lungi, ca sport de masa.

Ideea acestui club a pornit din dorinta celor 14 membri fondatori de a forma un grup de oameni care impartasesc aceleasi pasiuni si preocupari. Aceasta organizatie este deschisa oricui doreste sa ni se alature, indiferent daca este sportiv amator sau de performanta, daca alearga de 1 an sau de 20 de ani, daca are sau nu performante notabile, daca nu a participat inca la un maraton sau o alte curse pe distante lungi. Principala conditie pentru acceptare in club este pasiunea pentru alergare si dorinta de a contribui la promovarea alergarii in Romania.

Fiind o organizatie non-profit, activitatatea in club se bazeaza pe voluntariat, de aceea sunt bineveniti sa ni se alature ca membri ai clubului toti cei care doresc sa dedice timp si efort, in functie de posibilitatile fiecaruia, pentru organizarea activitatii clubului in toate aspectele si pentru promovarea lui.


Dr. Serban Damian
0722616785
roclubmaraton@yahoo.com