Primul hosting de mare viteza acum si in Romania

BUCURESTI - 25 mai 2010

Comunicat tip General in IT&C

Dupa ce s-a bucurat de un real succes pe pietele internationale, hostingul de mare viteza vine acum si pe piata din Romania. Sub numele de SSD Hosting, serviciul este introdus in premiera pe piata din Romania de catre NewHOST, companie specializata in servicii profesionale de hosting.

Catalogat pe piata americana drept noua generatie de hosting, SSD Hosting este o tehnologie revolutionara in domeniul stocarii datelor, care ofera site-urilor o viteza sporita, pe care pachetele de hosting traditionale nu o pot oferi.

SSD Hosting reprezinta astfel solutia ideala pentru site-urile cu trafic semnificativ sau pentru cei care doresc sa creasca performanta online. Serviciul se adreseaza atat magazinelor online, forumurilor sau blogurilor cu trafic ridicat, dar si site-urilor foarte complexe.

Oferit doar de cativa furnizori de hosting in intreaga lume datorita costurilor aditionale pe care le presupune, serviciul SSD Hosting are la baza discuri Solid State (SSD), ce miscoreaza in medie viteza de incarcare a site-ului cu 50%. Tehnologia utilizata de SSD Hosting se incadreaza perfect in standardele curente de Green Computing, deoarece presupune un consum mic de putere energetica.

Laurentiu Vladan, director general Rosite Equipment, companie care detine NewHOST, declara ca noul serviciu isi propune sa atraga 15.000 utilizatori pana la sfarsitul anului. “Speram ca lansarea SSD Hosting pe piata din Romania va ridica stacheta in domeniul in care activam. In momentul de fata, piata de hosting din Romania este foarte fragmentata si sunt multi operatori care nu detin nici infrastructura, nici suportul tehnic necesar. Dorim sa atragem 15.000 utilizatori pana la sfarsitul anului si sa venim in intampinarea cerintelor clientilor de a avea un hosting de mare viteza.”

Serviciul SSD Hosting oferit in premiera in Romania de NewHOST vine in pachete pentru gazduire web, vps sau servere dedicate si doreste sa raspunda necesitatilor clientilor de a beneficia de o performanta sporita, la costuri rezonabile.

Mai multe detalii privind serviciul SSD Hosting puteti gasi accesand www.ssdhosting.ro.

Despre Ro Site Equipment

NewHOST este o companie specializata in asigurarea solutiilor de hosting, indiferent de profilul clientului. Cu o experienta de 5 ani pe piata nationala a servicilor IT si un portofoliu de peste 5000 clienti, NewHOST ofera servicii de inregistrare domenii, gazduire web, servere dedicate, vps, colocare, si certificate SSL.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.newhost.ro.

Raluca Bujoreanu
Director Vanzari
E-mail: raluca.bujoreanu@newhost.ro

office@newhost.ro