YOURSTOCK.RO -

BUCURESTI - 12 decembrie 2007

Comunicat tip General in Constructii

YOURSTOCK.ro - cel mai activ stoc

'cel mai activ stoc' - se refera simplu si strict la viteza de informare reala si structurata a potentialilor beneficiari.

- cea mai mare viteza de rotatie a stocului

- promovare profesionala catre publicul tinta

- lichidari rapide stocuri neperformante

-cel mai activ promovate produse noi

-cele mai noi promotii

-informatii despre servicii auxiliare

YOURSTOCK.roPortalul nr. 1 in tranzactii rapide B2B in domeniul investitiilor si materialelor de constructii, Yourstock.ro se doreste a fi un partener atat pentru furnizorii de materiale de constructii sau servicii conexe, cat si pentru clientii lor.Sursa de informatie - Yourstock.ro se doreste a deveni un instrument activ pt. imbunatatirea dinamicii marfurilor din stocul dumneavoastra, dar se constituie in acelasi timp intr-un spatiu logistic nelimitat, bazat in exclusivitate pe informatii concrete.Independenta, flexibilitatea dar in acelasi timp rigurozitatea cu care este administrat fac din Yourstock.ro un partener la scara nationala si internationala si un partener de afaceri pentru vanzatorii profesionisti, oriunde s-ar afla .Aveti un portofoliu de clienti, considerati Yourstock.ro o 'plus valoare' de adus relatiilor cu clientii dumneavoastra, le oferiti practic un instrument de lucru si in acelasi timp o sustinere a vanzarilor lor.


Acum puteti folosi ca partener local, un sistem structurat sa faca fata unei piete din ce in ce mai dinamice - Yourstock.ro

Despre roa d'sign srl

Bine ati venit ! YOURSTOCK.ro - cel mai activ stoc
YOURSTOCK.ro - solutia completa de gestionare a bugetelor dumneavoastra, pentru investitii, pentru optimizarea costurilor, pentru imbunatatirea indicilor financiari ai companiei sau ai bugetului personal, atunci cand aveti nevoie de un material sau serviciu specializat complementar.
http://www.yourstock.ro/index.html/articles/id_contact/Contact.html
office@yourstock.ro