În noul an, engleza se învaţă la Road Language Centre!

BUCURESTI - 5 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Road Language Centre, centru educaţional modern situat în centrul Bucureştiului anunţă începerea unor noi module de cursuri de limba engleză generală sau engleză pentru afaceri atât în sistem open cât şi la sediul companiilor solicitante începând cu data de 11 ianuarie 2010.

Road Language Centre este un furnizor de servicii educaţionale de înaltă calitate pe piaţa de cursuri pentru adulţi, unanim recunoscute atât de participanţii la cursurile open organizate la sediul central RLC din Piaţa Unirii cît şi de clienţii corporate.
În portofoliul de clienţi corporate ai centrului se numără nume prestigioase din peisajul autohton ( Banca Românească, Bates, Interbrands, ATE Bank, Registrul Auto Român, Farmexim Edipresse, Consiliul Naţional al Audiovizualului, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, Aeroclubul României, etc), ceea ce ne recomandă drept un furnizor de încredere, serios şi orientat spre obţinerea celor mai bune rezultate.

Modulele de cursuri adresate adulţilor sunt structurate pe niveluri în concordanţă cu grila de niveluri stabilită în Cadrul General European: A1 (începător) – C2 (nivelul superior), iar formatul standard al unui modul este de 36 ore repartizate pe o perioadă de 9 săptămâni, câte 2 şedinţe săptămânale a cîte 2 ore in intervalul orar 18.00-20.00.
Asfel, cursurile pentru adulţi sunt organizate pentru următoarele niveluri: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate si Upper-Intermediate.
Grupele de studiu sunt restrânse ca număr de participanţi ( 6-10 persoane) pentru a putea asigura calitatea serviciilor şi monitorizarea atentă a fiecărui cursant în parte.
Cursanţii primesc la începutul fiecărui curs un set complet constând în carte, caiet şi suport audio, însoţite de produse de papetărie şi ambalate elegant într-o mapă cu sigla Road Language Centre. Materialele didactice sunt furnizate de edituri britanice de renume, iar suportul de curs rămâne în posesia cursanţilor şi după finalizarea modulului de pregătire.
Înscrierea la cursuri se face prin susţinerea unei testari iniţiale gratuite, testare specifică tipului de examen pe care candidatul doreşte să îl susţină ulterior. În funcţie de rezultatul obţinut la această testare şi în concordanţă cu nivelul de cunoştinţe al candidatului, acesta va primi îndrumările necesare de la profesorul examinator care îi va recomanda tipul de curs care i se potriveşte.
Testările se organizează în perioada 4-7 ianuarie, următoarele module de cursuri de limba engleză generală sau engleza pentru afaceri fiind programate să înceapă pe data de 11 ianuarie.

Road Language Centre este centru autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA).
Astfel, Road Language Centre poate oferi certificate de absolvire participanţilor la cursurile de engleză generală sau pentru afaceri, în urma unui examen final, organizat pe niveluri şi care se susţine în sesiuni stabilite de către centru.

De asemenea, Road Language Centre este centru autorizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Londrei (LCCI), fapt ce îi conferă posibilitatea de a organiza examene LCCI în urma cărora se poate obţine un certificat de competenţă în limba engleză pentru afaceri sau turism. Certificatele LCCI sunt recunoscute şi folosite ca instrumente de angajare de către companii internaţionale din toată lumea.

Centrul Road Language Centre are o bogată experienţă în organizarea cursurilor de limba engleză destinate adulţilor, fiind totodată şi iniţiatorul programului de conversatie English Café, bazat pe dezvoltarea fluenţei verbale şi uşurinţa exprimării în conversaţia curentă.

Cu o diversitate de programe educaţionale în desfăsurare în prezent, având un colectiv de traineri dedicaţi şi cursanţi interesaţi să înveţe cât mai bine limba engleză, Road Language Centre reprezintă cea mai potrivită alegere în sistemul educaţional privat.

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI).
Situat in centrul Bucurestiului, Road Language Centre organizează cursuri de pregătire pentru cele mai importante examene internaţionale de limba engleză şi traininguri de comunicare în limba engleză în domeniul business.
Pentru mai multe detalii va rugam accesati www.edventure.ro sau www.easyenglish.ro
Road Language Centre
Splaiul Independentei nr 1,
Bucuresti