Road Language Centre a devenit centru de testare si pregătire TOEIC

BUCURESTI - 5 septembrie 2013

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Peste 10 000 de companii şi organizaţii printre care Coca-Cola, LG, Novartis, Toyota, folosesc la nivel mondial examenul TOEIC pentru recrutarea şi promovarea angajaţilor.
Testul TOEIC (Test of English for International Communication) este un test de limba engleză care măsoară competeţele lingvistice ale candidaţilor necesare la locul de muncă.
Acest test este disponibil în două variante, TOEIC Listening & Reading şi TOEIC Speaking & Writing, care oferă angajatorilor standardele necesare pentru măsurarea şi compararea abilităţilor de comunicare în limba engleză ale angajaţilor şi potenţialilor angajaţi, pentru cresterea eficienţei de lucru.
Din aceasta toamnă, Road Language Centre a devenit centru de testare şi pregătire TOEIC, avand deschise noi sesiuni de examinare şi cursuri.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F

Candidaţii la examenul TOEIC

Cu mai mult de 6 milioane de candidati în fiecare an, testul TOEIC® Listening şi Reading reprezintă un standard de evaluare a abilităţilor de înţelegere a comunicării verbale (Listening) şi scrise (Reading) necesare la locul de muncă.

Deţinerea unui certificat TOEIC poate reprezenta un avantaj în procesul de recrutare, oferind anagajatorului informaţiile necesare pentru a măsura competenţele lingvistice şi compatibilitatea cu postul dorit.

-Abilităţile de Listening sunt importante pentru comunicarea faţă în faţă, întalniri, videoconferinţe, podcast-uri şi conversaţii telefonice între colegi sau cu clienţi.

-Abilităţile de Reading sunt necesare pentru scrierea e-mail-urilor, a rapoartelor, newsletterelor sau a altor forme de corespondenţă utilizate zi de zi la locul de muncă.

Testele TOEIC® Speaking și Writing evaluează competențele de vorbire și scriere în limba engleză la locul de muncă (testul evaluează nivelurile europene A1 – C1). Testul are două probe care se susţin pe computer.

Pe piața muncii din ziua de azi, la nivel global:

-Abilitățile de vorbire sunt importante pentru prezentări eficiente, comunicari directe (față în față), întalniri, videoconferințe, teleconferințe și conversații telefonice între colegi sau cu clienții.

-Abilitățile de scriere sunt necesare pentru o corespondență clara și convingătoare prin e-mail sau prin orice alt tip de comunicare scrisă folosită la locul de muncă.

Angajatorii care folosesc testul TOEIC

Rezultatele testelor TOEIC oferă angajatorilor posibilitatea de a:

-recruta cei mai competenţi candidaţi pentru posturile care implică o comunicare în limba engleză;

-promova pe poziţii de conducere sau desemna angajaţii potriviţi pentru anumite posturi;

-evalua programele de training intern pentru limba engleză ale companiei;

Datele de examen valabile pentru 2013: 26 octombrie, 30 noiembrie, 19 decembrie

Cursurile de pregătire TOEIC oferite de Road Language Centre va ajută să va familiarizaţi cu structura şi cerinţele tipice ale examenului TOEIC.

La cursuri veţi primi feedback de la specialişti pentru abordarea corectă a exerciţiilor şi dezvoltarea elementelor de vocabular specifice acestui test.

Pregătirea TOEIC este structurată în 4 şedinţe de patru ore, în care este inclusă şi o simulare integrala a examenului TOEIC. Şedinţele se desfăşoară în fiecare sâmbătă.

Următoarea sesiune de pregătire se va desfăşura în perioada 28 septembrie - 19 octombrie.

Mai multe detalii despre TOEIC, cursurile de pregătire şi datele de examen puteţi afla la 074ENGLEZA (0743.645.392) sau la office@edventure.ro .

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). De asemenea, este centru de testare TOEFL şi TOEIC autorizat ETS şi centru de pregătire Cambridge autorizat de Cambridge ESOL Examinations.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/road-centre/road-language-centre-a-devenit-centru-de-testare-si-pregatire-toeic