Vara asta conversezi în engleză mai mult!

BUCURESTI - 25 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Juridic

Road Language Centre oferă pe perioada de vară cursuri intensive de învăţare a limbii engleze, cu durata de o lună de zile, structurate în trei şedinţe săptămânale, în intervalul 18:00-19:30.

Vara asta conversezi   în engleză mai mult!

Road   Language Centre oferă pe perioada de vară cursuri intensive de învăţare a   limbii engleze, cu durata de o lună de zile, structurate în trei şedinţe   săptămânale, în intervalul 18:00-19:30

BUCURESTI,   25 iulie

În lunile iulie   şi august, Road Language Centre oferă cursuri intensive de învăţarea limbii   engleze şi o gamă variată de module: engleză generală sau de afaceri, pentru   orice nivel, de la începători la avansaţi.

Pentru că ştim că   scopul final al unui cursant în învăţarea  unei limbi străine este comunicarea, formula   cursurilor include o şedinţă de conversaţie în fiecare săptămână, în funcţie   de nivelul de curs.

Următoarele cursuri   de vară au loc la sediul Road Centre din Piaţa Operei, în perioada

31 iulie – 23 august.

Şedinţele au loc   în zilele de marţi, miercuri şi joi, în intervalul orar 18:00 – 19:30.

Preţul unui modul   de 18 ore este de 360 de lei pentru engleza generală şi 390 de lei   pentru engleza de afaceri, iar costul include manualul după care se va lucra   la curs.

Formatul   cursurilor de limba engleză se adresează tuturor persoanelor care îşi doresc   să înveţe limba engleză pe durata verii şi care dispun de un program mai   puţin aglomerat timp de o lună de zile.

Procesul de învăţare are loc in mod   progresiv, fiind bazat pe o multitudine de modele de dialog, expresii uzuale,   noţiuni variate de vocabular şi exercitii cu un accentuat caracter practic. Caracterul   interactiv al cursurilor este dat în special de interactivitatea permanentă   profesor – cursant, dar şi de situaţiile prin care cursantul este încurajat   în permanenţă să participe activ în timpul şedinţelor de pregătire.

Grupele de studiu sunt restrânse ca număr   de participanţi (6-9 persoane), pentru a putea asigura calitatea serviciilor şi   monitorizarea atentă a fiecărui cursant în parte.

Înscrierea la cursuri se face prin   susţinerea unei testari iniţiale, în funcţie de rezultatul căreia fiecare   candidat va primi îndrumările necesare de la profesorul examinator. Testarea   initială este gratuită, se susţine în urma unei programări telefonice sau per   e-mail şi durează cel mult 45 de minute.

Road Language Centre este centru   autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional   de Formare Profesională a Adulţilor (CNFPA) şi poate oferi participanţilor la   cursurile noatre un atestat autorizat CNFPA, în urma unui examen susţinut la   centrul nostru.

Road Language   Centre este  unul dintre cele mai   prestigioase centre educaţionale din Bucureşti şi un partener de încredere   pentru companii importante din variate domenii de activitate (Banca   Românească, Bates, Interbrands, ATE Bank, Registrul Auto Român, Farmexim,   Edipresse, Consiliul Naţional al Audiovizualului, Oficiul de Stat pentru   Invenţii şi Mărci, Aeroclubul

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la noua ofertă Road Language Centre accesaţi www.easyenglish.ro sau sunaţi la 021/312.90.36 sau 074ENGLEZA (0743.645.392)Persoana de contact: Ana HristeaPublic Relations Officer

Piaţa Operei, Str Dr. Staicovici, nr. 4Sector 5, Bucuresti,tel/fax: 021.312.90.36office@easyenglish.rowww.easyenglish.rowww.edventure.rowww.englishcafe.ro

Despre Road Centre

Road Language Centre este un centru educaţional, specializat pe predarea limbii engleze, autorizat de Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse în colaborare cu Ministerul Educaţiei prin Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor ( CNFPA) şi de London Chamber of Commerce and Industry (LCCI). De asemenea, este centru de testare TOEFL autorizat ETS şi centru de pregătire Cambridge autorizat de Cambridge ESOL Examinations.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/road-centre/vara-asta-conversezi-n-englez-mai-mult1