Rock Star Construct SRL

Rock Star Construct SRL Rock Star Construct SRL

Galerie foto Rock Star Construct SRL

Galerie video Rock Star Construct SRL

• Piatra Naturala | Livrare Internationala | Marmura, granit, travertin, ardezie - Rock Star Construct SRL

PIATRAONLINE este unul dintre cei mai mari furnizori de piatră naturală din Europa cu livrare internationala. Echipa noastră de consilieri specializați este aici pentru a-ți oferi cele mai bune sugestii și idei. Montatorii noștri au experiență în sute de amenajări interioare și exterioare. Portofoliul companiei este unul amplu, de la cele mai mici proiecte, până la întregi ansambluri rezidențiale realizate cu finisaje din piatră naturală: marmură, travertin, ardezie, granit și multe altele. Fie că vorbim de Grecia, India, Spania sau Brazilia, am străbătut lumea în lung și lat pentru a le oferi clienților materiale de calitate, diversitate și servicii la standarde înalte. Cu peste 40.000 de proiecte finalizate și un portofoliu care include mai mult de 1.500 de produse, îți garantăm că proiectul va arăta exact așa cum ți l-ai imaginat. Pentru că livrăm în toată Europa, e rândul tău să-ți amenajezi casa cu piatră naturală de care te vei bucura tu și generațiile din urma ta! PIATRAONLINE – de peste 12 ani generator de inspirație. #piatranaturala #piatraonline #international https://www.piatraonline.ro/

Incarcat de Rock Star Construct SRL, la 07.12.2020