Lansare fantani feng shui

BUCURESTI - 8 februarie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

Fantanile Zen sunt sursa ideala de energie si echilibru!
Rock Star lanseaza o noua gama de produse pe piata din Romania:fantani feng-shui pentru amenajari interioare si exterioare. Fantanile marca Rock Star sunt cadoul ideal pentru orice ocazie atat pentru persoanele dragi din viata dumneavoastra cat si pentru partenerii de afaceri pe care doriti sa ii impresionati prin eleganta si inovatie.

Lansare fantani feng shui

Fantanile din piatra propuse de Rock Star  sunt bazate pe stiinta Feng Shui conform careia apa curgatoare atrage energia vietii si astfel sentimentul de fericire,binestarea s vitalitatea vor fi vizibil imbunatatite.Susurul placut al apei curgatoare si designul atragator al fantanilor vor fi elementul distinctiv din casa sau biroul dumneavoastra.Fiecare fantana este o piesa unica,realizata manual din materiale naturale de cea mai buna calitate.

Va invitam intr-o lume fascinanta in care starea de bine si relaxarea sunt dominante datorita unui flux de energie creat prin intermediul fantanilor din gama feng-shui.Va vom uimi prin simplitate si eleganta in acelasi timp.Va vom oferi un produs autentic,ce va satisface pana si cele mai exigente gusturi.

Alegeti fantanile marca Rock Star pentru a le oferi in dar persoanei iubite sau doamnelor din viata dumneavoastra in prag de 1 si 8 Martie si cu siguranta veti fi remarcati si apreciati.Veti oferi in dar un produs de o calitate superioara la un pret atractiv,intr-un ambalaj de exceptie.

Despre Rock Star Construct SRL

Rock Star Construct a fost infiintata in anul 2007 din dorinta de a aduce pe piata decoratiunilor produse de calitate superioara.Am dezoltata gama de produse etapizat,in concordanta cu cerintele clientilor nostri,astfel incat astazi am ajuns la o gama de produse ce depaseste 1400 produse din diverse categorii de amenajari interioare si exterioare:piatra decorativa,piatra naturala,marmura,granit,travertin,limestone,tapet,fantani arteziene,fantani feng shui,statuete,jardiniere,pietre semipretioase.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rock-star-construct-srl/lansare-fantani-feng-shui