Open Air Blues Festival Brezoi 2020 – primele informații și artiști confirmați

BUCURESTI - 2 septembrie 2019

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Inițiat de Asociația Mentor Rock, promotor de peste 12 ani al evenimentelor live în România, organizat în parteneriat cu Primăria Orașului Brezoi și Aby Stage Events, Open Air Blues Festival Brezoi este unul dintre cele mai importante și galonate festivaluri de blues din România. Aflat la a 4 –a ediție, reunește în răcoarea dintre munți artiști internaționali de calibru, oameni iubitori de cultură și pasionați de natură.

OABFB2020

Având alaturi parteneri importanți ce susțin inițiative de calitate, cu un puternic impact cultural și social, "Brezoiul Lumii" oferă o experiență completă pe durata a 4 zile de neuitat. Publicul va experimenta un concept unic în care va lua contact cu nume sonore ale muzicii de profil, dar va avea și ocazia să descopere o nouă zonă turistică neexploatata. Va lua parte la acțiuni culturale și de ecologizare, va cunoaște producători locali și obiective culturale, dar mai ales își va îmbogăți bagajul muzical cu un număr impresionant de artiști invitați în festival, atât la scena principală cât și lascena de jam session.

Festivalul oferă posibilitatea de preînregistrare pentru ediția 2020 celor care doresc să fie la curent cu ultimele noutăți și să afle primii când se pun în vânzare abonamentele. De asemenea, preînregistrarea oferă prioritate și prețuri preferențiale la achiziționarea abonamentelor și se poate face accesând linkul http://bit.ly/BREZOI2020

Primii artiști care au răspuns pozitiv invitației de a face parte din lineup-ul ediției 2020 sunt Samantha Fish, Eric Gales și Popa Chubby.

După ce s-a lansat în muzică în anul 2009, Samantha Fish s-a poziționat încă de la început ca un artist de un imens potențial în lumea blues-ului contemporan.  Încă de atunci, tânăra și carismatica cântăreață și chitaristă și-a câștigat reputația de chitarist virtuos și performer de excepție, lansând albume apreciate în întreaga lume ce puneau în valoare spiritul ei creativ neobosit și versalitatea ei muzicală. New York Times a numit-o pe Samantha "o impresionantă chitaristă de blues ce performează cu forță și dulceață" și "una din cele mai promițătoare tinere artiste ale genului".

Având primul album lansat la numai 16 ani, și fiind încă de atunci considerat unul dintre cei mai buni tineri artiști de blues ai lumii, Eric Gales este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de blues contemporani și proaspăt câștigător al premiului "Best Blues Rock Artist", decernat de către The Blues Foundation. Cariera lui este incontestabil una plină de premii, apreciere și calitate, lucru confirmat de mari muzicieni de blues ai lumii!

One of the best, if not the best guitar player in the world” - Joe Bonamassa

He is absolutely incredible” Carlos - Santana

Popa Chubby, născut Ted Horowitz, a zguduit bluesul prin modul său aprig de a performa de mai bine de 30 de ani. De-a lungul unei cariere care datează din 1994, el este o forță de luat în serios lachitară, iar interpretarea lui temperată și plină de suflet face deja parte din istoria genului. O figură impunătoare, cu capul bărbierit, brațele tatuate, barba goatee și un performance care poate fi descris drept “the Stooges meets Buddy Guy, Motörhead meets Muddy Waters, and Jimi Hendrix meets Robert Johnson,", Popa Chubby este un personaj minunat și una dintre cele mai populare figuri ale genului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/roevents/open-air-blues-festival-brezoi-2020-primele-informatii-si-artisti-confirmati