Tigari electronice Sailebao

BUCURESTI - 14 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Stiinta / Cercetare, Farmaceutic

Tigara electronica este fara indoiala cea mai usoara metoda de a renunta la fumatul clasic nociv. Echipa Sailebao vine in intampinarea clientilor sai cu o gama foarte diversificata de tigari electronice, pipe electronice, trabucuri electronice si accesorii pentru acestea. Produsele Sailebao sunt reconuscute in intreaga lume ca fiind de o calitate net superioara fata de restul produsele comercializate pe piata.

Echipa Sailebao.ro este alaturi de clientii sai non-stop oferind asistenta tehnica prin intermediul serviciului de chat incorporat in site, prin intermediul numerelor de telefon dar si prin retelele de socializare. Totoadata daca nu sunteti decisi pentru ce model de tigara electronica sa optati sau ce lichid de reincarcare sa alegeti pentru tigara dvs. operatorii nostrii va stau la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Plasarea unei comenzi se poate face non-stop prin intermediul site-ului www.sailebao.ro adaugand produsele dorite in cosul de cumparaturi si finalizand comanda urmad fiecare pas in parte. Dupa ce comanda a fost plasata cu succes dvs. veti primi un email de confirmare a comenzii si veti fi sunat in cel mai scurt timp de un operator pentru a confirma telefonic comanda. O alta metoda de a plasa comanda este prin intermediul numerelor de telefon afisate pe site-ul Sailebao.ro dar si prin intermediul aplicatiei de chat incorporata pe site.

Comenzile sunt procesate foarte repede si expediate prin intermediul curierului rapid acestea ajungand la client in maxim 24 de ore din momentul plasarii comenzii. Taxa de livrare este de 20 de lei pentru livrari in orice oras sau sat din Romania. Livrarea este gratuita in cazul comenzilor din Bucuresti si a celor a caror valoare depaseste suma de 300 de lei.

Toate produsele comercializate de Sailebao sunt autentice acest lucru fiind dovedit prin faptul ca toate componentele tigarii electronice sunt inseriate unicat iar logo-ul companiei noastre este prezent pe toate componentele. Absolut toate produsele noastre vin insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Garantia oferita de compania noastra este de 6 luni de zile pentru incarcatoare si acumulatori si de 2 saptamani pentru clearomizoare si atomizoare.

Printre produsele comercializare de noi enumeram tigara electronica eGo-T , TGO, EGO CE5, TGO CE4, DSE 902-T, DSE 901 dar si pipa electronica si trabucul electronic toate produse de Sailebao.

Lichidul de reincarcare al tigarilor electronice, Rumy eco glycerine, este unul de o calitate net superioara celor deja existente pe piata. Acesta este produs de Dekang Biotechnology la cele mai intalte standarde de calitate si siguranta. Componenta de baza a lichidului este glicerina vegetala, substanta ce se regaseste in componenta multor produse farmaceutice si cosmetice.

Tigarile electronice  Sailebao se gasesc si in magazine de specialitate partenere Sailebao.ro din mai multe orase din Romania cum ar fi Craiova, Resita, Cluj Napoca, Deva, Alba Iulia, Iasi etc. Personalul din centrele de vanzare este unul calificat sa va ajute sa optati pentru produsul perfect pentru nevoile si cerintele dvs. iar alegerea tigarii electronice se face dintr-o paleta foarte variata de produse, toate autentice Sailebao.

Despre Sailebao Romania

SC ROM SAVON SRL este importator si distribuitor autorizat al tigarilor electronice Sailebao si accesoriilor acestora in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/rom-savon/tigari-electronice-sailebao2