Un nou sediu pentru Romanian Soft Company

BUCURESTI - 26 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Romanian Soft Company anunta schimbarea sediului companiei, incepand din luna octombrie 2006.
Noua adresa este:
Strada Prisaca Dornei, nr 2E
Sector 3, Bucuresti, Romania
tel: +40 31 620 0501
+40 31 620 0498
+40 31 620 0499
fax: +40 31 620 0502
Toate celelalte coordonate raman neschimbate:
email: office@rsc.ro
Web: http://www.rsc.ro

Vorbind despre noua locatie a companiei, Elisei Craciun, director general RSC, a justificat alegerea facuta: “Noul sediu ne reprezinta. Este o cladire moderna si spatiosa ce se adapteaza ritmului dinamic de dezvoltare al companiei, oferind echipei in continua crestere, conditii de munca la standardele si cerintele cele mai ridicate, impuse de dezvoltarea RSC“.

Despre Romanian Soft Company

Despre Romanian Soft Company
Romanian Soft Company (RSC) este o companie cu capital integral romanesc a carei principala activitate o reprezinta dezvoltarea de sisteme informatice integrate pentru piata interna si internationala de software.
Expertiza RSC cuprinde: analiza de business, custom development, integrare Smart Card, consultanta IT, dezvoltare strategii de securitatea informatiilor, autentificare biometrica, mentenanta si suport tehnic, outsourcing si proiecte Phare.
Romanian Soft Company are certificat Sistemul de management al securitatii informatiilor ISO/IEC 27001 de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii (SRAC), fiind in curs de certificare de catre DNV (Det Norske Veritas).
De asemenea, RSC detine si certificatul de Management al Calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001, emis de catre SRAC si OMCAS, institutia de certificare acreditata de Ministerul Roman al Apararii Nationale. Casa Nationala de Asigurari de Sanatate si Centrul de Statistica Sanitara si Documentare Medicala atesta faptul ca sistemele informatice oferite de RSC respecta cerintele de standardizare si codificare recomandate de Ministerul Sanatatii. Ca o recunoastere a competentelor si expertizei in utilizarea tehnologiilor Microsoft, Romanian Soft Company este, din anul 2005, Microsoft Certified Partner.
Profesionalismul specialistilor RSC este atestat prin certificarile detinute de acestia, precum: Microsoft Certified Solution Developer, Microsoft Certified Application Developer for .NET, Master of Quality Management, Brain Brench Certified, Master of Business Administration.
Romanian Soft Company ofera solutii performante de e-Health si e-Business, fiind partenerul IT de succes a peste 40 de companii de referinta si institutii medicale din Romania: spitale clinice, de urgenta, judetene si municipale, centre medicale, policlinici, laboratoare, servicii de ambulanta si case de asigurari de sanatate

Romanian Soft Company
tel: 031 620 0501
Fax: 031 620 0502
office@rsc.ro