Romanian Software a lansat versiunea în limba engleză a website-ului www.hrp.ro

BUCURESTI - 29 martie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, HR

După ce toamna trecută v-a prezentat noua față a paginii web urmare a unui rebranding complet, Romanian Software vine și cu versiunea în limba engleză a paginii web http://hrp.ro/en/

După ce toamna trecută v-a prezentat noua față a paginii web urmare a unui rebranding complet, Romanian Software vine și cu versiunea în limba engleză a paginii web http://hrp.ro/en/

Romanian Software este dezvoltatorul soluției integrate de management al resurselor umane Human Resources Planning și furnizor de servicii de externalizare salarizare și administrare de personal, precum și consultanță și traininguri legislative în domeniul resurselor umane.

Veți găsi pe pagina celor de la Romanian Software informații despre produsele și serviciile oferite, știri despre activitățile și evenimentele organizate, la care participă ca speakeri sau parteneri, precum și articole interesante cu soluții eficiente, adresate practicienilor din cadrul departamentului de resurse umane.

Feedback-ul dumneavoastră privind pagina web a companiei, precum și feedback permanent legat de produsele și serviciile Romanian Software sunt așteptate cu interes de către echipa companiei și pot fi transmise la adresa de e-mail office@romaniansoftware.ro

Despre Romanian Software

Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane.
In cei 12 ani de experienta de cand se afla pe piata din Romania, compania a oferit solutii flexibile si inovatoare unui numar de peste 300 clienti.
Dintre clientii care au ales solutiile si serviciile Romanian Software: Universitatea Bucuresti, NNDKP, Astra Asigurari, Libra Bank, G4S, Pizza Hut, KFC, Bergenbier.
Website companie: http://hrp.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/romanian-software1/romanian-software-a-lansat-versiunea-in-limba-engleza-a-website-ului-www-hrp-ro