Alte metode de a face bani pe Internet

Brasov - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Pentru cei care vor sa Castige Bani Online, ROMARG, lanseaza o noua oportunitate.

Ideea are la baza principiul promovarii “spune unui prieten” si nu face altceva decat sa ii rasplateasca pe cei care apreciaza si recomanda si altora serviciile companiei. Fie ca sunt posesorii unuia sau mai multor site-uri, fie ca sunt dezvoltatori web sau web designeri, ROMARG le ofera posibilitate de a-si spori veniturile sau de a-si reduce cheltuielile de web hosting, intr-un mod cat se poate de simplu, recomanzi si primesti.

Sistemul creat este unul transparent , iar pentru comenzi, fie ele de hosting sau inregistrare domenii, ce vin in urma unor recomandari, se pot obtine discounturi de pana la 25%, conform grilei de comisioane prezentata de companie in pagina web http://www.inregistrare-domenii.ro/castiga-bani-online.html .

Mai mult web designerilor, care isi doresc sa beneficieze de aceasta oportunitate, le este oferit gratuit dupa primele 10 comenzi , un pachet de gazduire Basic 3, din facilitatiile caruia pot fi amintite urmatoarele: 1200 MB spatiu de stocare pe server, 100 de adrese de email, 20 conturi FTP, 20 subdomenii, 20 de domenii parcate. Facilitatiile de care se bucura acest segment este explicabil prin calitatea de intermediari pe care acestia o au in procesul de achizitie a serviciilor de gazduire web si inregistare domenii.


Despre Romarg srl

Despre Noi

ROMARG este unul dintre principalii jucatori pe piata gazduirii web si a celei de inregistrare domenii, experienta in domeniu de peste 7 ani fiind un nume la nivel national. Compania ofera pe langa serviciile de web hosting si inregistrare domenii si servicii de publicitate online si email hosting, dezvoltarea de solutii pentru satisfacerea celor mai noi nevoi, fiind o orientare permanenta pentru ROMARG.


Pentru detalii referitoare la acest serviciu va rugam contacti ROMARG:
Tel: +40.368.40.17.08 , Fax: +40.368.43.01.50

office@romarg.ro